De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 13 april 2017

Hilarion's maandelijkse update voor april 2017 / 1 april 2017 / Ron Head

Hilarion's maandelijkse update voor april 2017
1 april 2017 / Ron Head


Geliefden,
Ik kom op de vleugels van de liefde! De transformaties van de Aarde en al haar inwoners wordt voortgezet op een niet aflatende tempo. Dat wat wordt gepresenteerd aan de wereld als geheel, toont enkele van de tekenen dat de oude structuren er niet in slagen en niet meer worden ondersteund, zoals eerder gegeven. Dit toont slechts een zeer beperkt perspectief aan de mensen van de wereld voor de veranderingen en transformaties die op een meer wonderlijk niveau binnen ieder mens en inwoner gebeurd. Er zijn grote veranderingen die plaatsvinden binnen elke cel en het DNA van elke persoon op de planeet.

Veel mensen verbinden zich nu met de wereld die vroeger onzichtbaar was voor hun fysieke ogen. Het wordt nu gevangen binnen de camera's en binnen iemands innerlijk inzicht perspectieven. Is dit niet wonderbaarlijk, Geliefden? Terwijl de oude structuren in elk facet van het menselijk leven op jullie planeet afbrokkelen en wegvallen, komen er tegelijkertijd nieuwe manieren van zijn te voorschijn. Jullie hoeven ze alleen maar uit te zoeken, men hoeft alleen maar zijn/haar bewustzijn hiervoor te openen en men zal zien dat dit inderdaad zo is!


Als men niet deelneemt aan de politieke aspecten van het leven op de planeet, is het leven in al zijn facetten echt heel wonderlijk en geweldig! We hebben waargenomen dat wanneer een individu zich richt op de politieke aspecten van een bepaalde situatie, is er een onmiddellijke verlaging van hun hoger bewustzijn capaciteiten en wij willen erop wijzen dat er een groter perspectief is en we adviseren dat een ieder van jullie zoekt naar dat hoger perspectief door naar binnen te gaan om het te vinden, te zien en waar te nemen. Binnenin het hart van ieder mens zal het portaal tot een grotere ontwaking en bewustwording en bewustwording verschijnen.

Dit is iets dat niemand kan vermijden - het gebeurt bij iedereen, want wat gebeurt met een persoon gebeurt met allen - en dus als jullie ontwaken, naarmate jullie je meer en meer jullie goddelijke verbinding herinneren, helpt dit op zijn beurt het collectieve bewustzijn in staat te worden gesteld om hetzelfde te doen. Wij willen erop wijzen dat op de hogere niveaus, er geen afscheiding of scheiding is tussen mensen, tussen begrippen - alles is verenigd, alles is Eén en dit is wat wij jullie vragen in het achterhoofd te houden en als belangrijkste in jullie gedachten te houden. Hoewel het lijkt dat de wereld op zijn meest dicht is, is dit eigenlijk niet zo! Dit is een valse gedachte die via vele manieren van de mainstream media wordt bestendigd.

Er is meer in het leven en dat is GOED! Terwijl de sluiers dunner worden, zien we, en jullie hebben het waargenomen, dat je eigen gedachten zich manifesteren in wonderlijke creaties. Dit kan ook het tegenovergestelde brengen, zodat we jullie waarschuwen om voorzichtig te zijn met jullie gedachten en jullie gevoelens. Houd ze altijd positief; houdt ze steeds verlicht en welwillend tegenover alles en iedereen, want wat je geeft komt weer naar je terug.

De meer gevoelige onder jullie vinden dat deze tijden heel uitdagend zijn en dus raden wij jullie aan wat we eerder hebben gedaan, ga de natuur in, want het is het natuurlijke koninkrijk, de natuurlijke wereld die diep verbonden is in de kern van de Aarde op één lijn met jullie planeet. Het is belangrijk dat jullie hetzelfde doen - want het is belangrijk om de balans te behouden, niet alleen met de hogere aspecten en hogere dimensies van het leven, maar ook dat jullie verbonden blijven met de planeet die jullie thuis is. Velen van jullie vergeten om dit te doen; jullie moeten worden geaard in de kern van de Aarde.

Jullie moeten jezelf afstemmen, zodat jullie sterk zijn in jullie visie van de wereld die jullie willen creëren in plaats van heen en weer geslingerd te worden door de wisselvalligheden van het leven zoals ze zich voordoen op jullie planeet. Wanneer jullie geconfronteerd worden met zenuwslopende situaties of zenuwslopende mensen die nog niet helemaal wakker zijn, wees geduldig, wees vriendelijk, wees liefdevol. Dit is wat jullie veilig door kunnen sturen. Het briljante lichtend licht dat jullie vasthouden is onmisbaar in deze tijden, voor een evenwicht dat nodig is als oude systemen verbrokkelen en uit elkaar vallen. Onthoud dit en kies er altijd voor om af te stemmen met de God van jullie wezen, jullie goddelijke eeuwige ziel, want dit is waar uw grotere waarheid woont.

Focus jullie gedachten en jullie visie op mogelijkheden, hoe groter de mogelijkheden zijn die zich presenteren. Er is zo veel dat kan gebeuren voor jullie als jullie het toestaan, als jullie je geest en je hart ervoor openen. Als jullie je eigen waarheid en de uitbreiding van jullie eigen groei van de ziel eren, blijven jullie het pad van de vreedzame, de vreedzame strijder, strijder van Licht, strijder van de liefde, bewandelen, de strijder om de krachten te weerstaan die proberen om jullie neer te halen naar een lager trillingsniveau. Ieder van jullie heeft de mogelijkheid om die te overwinnen en immuun te zijn voor deze invloeden, want het vervaagt jullie werkelijkheid. Heb vertrouwen dat dit zo is, houdt vast aan deze visie en deze gedachte.

Jullie wordt gevraagd om de materialiteit in al zijn facetten los te laten, jullie wordt gevraagd je over te geven aan je hoger bewustzijn en wezen en te functioneren op dat niveau. Teneinde te ascenderen, dit dient plaats te vinden. Ik vraag mijn geliefde schrijver om een affirmatie op te schrijven, een decreet voor jullie om je op te focussen deze komende maand, deze maand van april om jullie te helpen voortdurend af te stemmen op jullie hogere aspecten, met jullie eeuwige ziel. Door het herhalen van dit decreet in de ochtend en opnieuw 's nachts voor het slapen gaan, zal het jullie helpen in lijn te blijven en te verbinden met de hogere aspecten, de hogere frequentie trillingen dat jullie ware staat van zijn is en het zal jullie helpen om niet te worden afgeleid door de reilen en zeilen in de wereld om je heen. Dit is heel erg belangrijk in deze tijden - want jullie zijn meer dan wat er zich voordoet op het oppervlak van jullie zijn.

Sta open voor nieuwe gedachten, een nieuw begin en nieuwe richtingen want deze komen in jullie bewustzijn. De nieuwe richtingen die je ziel, je eeuwige ziel verlangt voor jullie om te gaan en vertrouw erop dat alles wat naar jullie toekomt altijd voor jullie hoogste en grootste goed, vreugde en geluk is. Degenen onder ons uit de hoogste sferen van Licht willen alleen jullie verdere ontplooiing en expansie naar de aspecten van je wezen, want dit helpt iedereen op de planeet en in het universum.

Blijven werken vrij te geven en te laten gaan van alle vroegere gebeurtenissen, alles wat er is het geven van je uit te dagen - dit is de perfecte tijd om dit te doen, naar alles wat niet langer het pad dient dat jullie eeuwige ziel verlangt voor jullie om op te zijn. Hoewel dat misschien voor jullie een onmogelijke prestatie lijkt, is dat niet zo! Denk aan het gezegde “het is altijd het donkerst voor de dageraad” en heb vertrouwen, Geliefden, dat het zo is! Heb vertrouwen in de wetenschap dat jullie nooit alleen zijn, dat wij altijd bij jullie zijn om jullie te helpen om vooruit te komen naar jullie hoogste bestemming.

Tot de volgende maand ...

IK BEN Hilarion

Uitdrukkelijke toestemming is gegeven aan Ron Head om deze update te posten op zijn blog. © Marlene Swetlishoff. Alle rechten voorbehouden aan de auteur / schrijver, en www.therainbowscribe.com. Het kopiëren en plakken van dit SMS-bericht is toegestaan. Het maken van video's in elke taal is niet toegestaan.

Bron: http://ronahead.com

Vertaling: wakkeremensen.b
logspot.nl