De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 19 april 2017

Henry Kissinger gespot op Florida militaire basis en probeert World War 3 te starten / Benjamin Fulford -- 18 April 2017

Henry Kissinger gespot op Florida militaire basis en probeert World War 3 te starten
Benjamin Fulford -- 18 April 2017

Henry Kissinger werd begin april gespot  op een Amerikaanse militaire basis in Florida, zeggen Pentagon bronnen. Het was Kissinger, die de complot van de april topontmoeting tussen de Chinese president Xi Jinping en de Amerikaanse corporate president Donald Trump schreef, zeggen de bronnen.

De illegale Tomahawk raketaanval tegen het Russische en Syrische luchtmacht personeel in Syrië die plaatsvond tijdens de top was ook verordend door Kissinger, voegen de bronnen toe. US top General Joseph Dunford leerde niet van de aanval tot 15 minuten nadat het plaatsvond, gaan Pentagon bronnen verder.

Kissinger orkestreert ook de pogingen om een oorlog met Noord-Korea uit te lokken, zeggen ze.

Om deze reden moet het Amerikaanse leger en het marine-personeel in de hoogste staat van alarm zijn voor de omgekochte officieren die opstandig worden en Noord-Korea gaan aanvallen, zeggen ze. Geen aanval op Noord-Korea zal worden goedgekeurd door de reguliere commandostructuur.

Kissinger vecht voor het voortbestaan van de Satan aanbiddende Khazariaanse maffia en hun financiële controle bewind. Hij moet zo snel mogelijk worden opgepakt.


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl