Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

donderdag 13 april 2017

Familiebulletin:Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen. April uitgave / 12 april 2017

Maandelijkse channelings – boodschappen – gebeurtenissen.
April uitgave
12 april 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Groetjes, Henk!  

April is hier duidelijk aanwezig en ik verzamel mijn spullen om te gaan vertrekken naar 6 landen. Terwijl ik mij voorbereid op een bezoek aan Nederland, Italië, Frankrijk, Zwitserland, Israël en Ierland, lijkt het wel alsof ik steeds dezelfde vragen krijg: “Wat gebeurt er op de planeet? – Hoe kunnen wij de stress kwijtraken?”

Ik vraag jullie om twee redenen steeds om de audio-channelings van Kryon te beluisteren.

(1) Kryon spreekt hierover juist nu in vele steden. Oude zielen uit de stress en verwarring houden tijdens deze voorspelde energie is waar de meeste onderwerpen over gaan.

(2) Vele mensen hebben de audio’s van Kryon op YouTube gevonden en luisteren daar naar de channelings. Dit is goed, maar de complete bron hiervan is de Kryon-site omdat zij daar gesorteerd zijn op datum en titel – honderden uren.