Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 5 april 2017

De Lichtmeesters over: Dit is het Licht / 28 februari 2017 / Tetsiea Blijham / geplaatst 5 maart 2017


 De Lichtmeesters over:
Dit is het Licht
28 februari 2017 / Tetsiea Blijham / geplaatst 5 maart 2017

Live gechanneld door Tetsiea tijdens een recent LichtFrequenties webinar:

“Lieve lichtkinderen, welkom. Wij zijn de lichtmeesters en wij heten jullie welkom in ons midden.

Onze verbinding met jullie, met jou, is er een die over vele incarnaties gaat, tot stand gebracht is. Sinds jij wegging uit Lemurië heeft jouw ziel verlangd terug te keren naar het Licht.

Terug te keren naar je verbindende frequentie. Levenslang heb jij gediend in de kerk. Ben je priester of priesteres geweest of ben je arts geweest of heb je in de natuur gewoond. Maar steeds was je op zoek terug naar het Licht.

Mijn lieve kind wij zijn het Licht en dit is het Licht. Jij bent weer terug, jouw pad heeft jou teruggebracht hier naartoe. In al die incarnaties waar jij het zo zwaar hebt gehad. Waar je vaak je leven hebt gegeven voor het Licht en soms ook voor de liefde. 

In al die levens heb jij steeds het Licht gedragen. En niet alleen jouw Licht, maar daardoor ook andere het Licht laten zien.

Jullie zijn de strijders van het Licht of de Brengers van het Licht of de Leraren van het Licht.  
En allemaal de wezens van het Licht. Wij vragen jullie nu gezamenlijk in ons midden te komen staan, in een kring hand in hand. En wij komen nu voor je staan. De engelen zijn bij ons, wij komen nu voor je staan en leggen onze hand op je hart. Zodat al je pijnstukken die je bij je draagt, de karmische pijnstukken die je bij je draagt van die vorige incarnaties. Waar jij veel verdriet en woede en frustratie ervaren hebt in het strijden voor het Licht."

© Tetsiea ​2017