De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 3 april 2017

COBRA Geschiedenis van de Aarde en Andere Aantekeningen van de 2012 Cobra Conferentie / Zondag 2 april, 2017

Zondag 2 april, 2017

COBRA
Geschiedenis van de Aarde en Andere Aantekeningen van de 2012 Cobra Conferentie

(Danell Glade) Tijd voor een bespreking. Dit zijn de notities uit de 2012 Cobra Conferentie, waar hij een lange geschiedenis gaf van deze Aarde, Zonnestelsel, Melkweg, Atlantis, The Event etc. etc. 41 pagina's lang.


Door: Danell Glade, 31 Maart 2017 

De Cobra CONFERENTIE - Laguna Beach, CA
OVERWINNING AAN HET LICHT
23 - 25 november- 2012

De vier belangrijkste doelstellingen voor de aankomende Nieuwe Eeuw zijn:

 1) Een eerlijk, evenwichtig en transparant monetair stelsel

2) De introductie van nieuwe technologieën, met name vrije energie

3) De vrijgave van onderdrukte informatie met betrekking tot de ware geschiedenis
    van onze planeet en het bewijs van ET's

4) De ontwikkeling van spirituele groei en genezing voor ieder mens op de planeet


Wanneer het plaatsvindt, zal bepalen hoe lang we hebben voor Het Event, maar het zal een geleidelijk proces zijn, hoewel ook een snel proces.

 We moeten onszelf afvragen “wat kan ik doen om de planeet te bevrijden?” Ieder van ons zal zijn eigen antwoorden ontdekken. Als we vragen, zullen we een antwoord ontvangen. Ook moeten we onszelf in evenwicht brengen in de 5 gebieden van de 5 gerichte sterren, spiritueel, mentaal, sociaal, Work-Wise & financieel.

Cobra zal nieuwe informatie vrijgeven tussen 12 mei en 12 augustus 2012 over de kwantumsprong.

Er zal een convergentie zijn van alle tijdlijnen op 12.21.12.

Cobra zelf heelt alle negatieve tijdlijnen. Hij heeft een groot deel van de tijd besteed om dit te doen. Alle negatieve tijdlijnen zullen verdwenen zijn tegen 12.21.12.

DNA-verandering is een reflectie van de spirituele groei (Dit werd gezegd in antwoord op een vraag over wetenschappelijk / nutritionele / genezingsmethoden vooruitgang in het uitvoeren van DNA-verandering) Met andere woorden ... het is een innerlijk ding ... geen uiterlijke ding.

Commander Thor is van Venus

Er is een gebeurtenis die zal plaatsvinden - het kan morgen gebeuren, over een maand of denkbaar langer (hoewel dit niet zo waarschijnlijk is). Er is geen echte vereiste voor dit evenement om vóór 12/21/2012 te gebeuren, maar het zou zeer waarschijnlijk kunnen. “De Gebeurtenis” zal als eerste contact met de Pleiaden omvatten . Dit zal worden beschouwd als het officiële eerste contact. Massalandingen zullen volgen en dan zullen opgestegen meesters verschijnen.

 Ga naar GalacticConnection.com (de website van Robs beste vriend ) voor interviews met Cobra en Rob.

 Alle galaxies zullen worden bevrijd. We leven in een van de meest bijzondere en unieke momenten in de geschiedenis.

De Aarde is de laatste planeet onder de bezetting van de duistere krachten. We zijn de laatste planeet om bevrijd te worden. We zijn het meest vaardig. Wij werken voor de overwinning van het Licht. Dit is de meest complexe bevrijding ooit, hier op de planeet Aarde.

Negatieve tijdlijnen zijn gecreëerd door bepaalde gebeurtenissen. Deze tijd golven hebben het denken van de mensheid en de processen van de mensheid beïnvloed.

We hebben geleerd 1) polariteit, en 2) de dualiteit, maar ze zijn niet langer nodig. De sleutel is balans. Door middel van geluk en het ware licht,  het Licht heeft niets nodig om zichzelf te definiëren . We zullen gezondheid zijn zonder ziekte. We zullen het eeuwig geluk hebben in het paradijs wanneer de sluier is opgelicht. Dit is ons natuurlijke recht in het universum. We waren dit bijna vergeten.

Yoda werd als volgt geciteerd: “je moet afleren wat je geleerd hebt.” Er werd een vergelijking gemaakt tussen Yoda en Cobra. Een overgrote meerderheid van de informatie die we hebben ontvangen, is niet waar. We moeten onze geest leegmaken en opnieuw onze systemen opstarten. We moeten onze geest openen omdat de waarheid altijd zal blijven. We moeten de oude, geloof systemen die we hebben, loslaten. We gaan nu voorbij onze oude programmering. Dit gaat niet over een ander gedachten programma. Neem contact op met je eigen Hogere Zelf om te zien welke waarheden voor jou werken.

Wanneer de gebeurtenis plaatsvindt, zullen er geen externe bronnen zijn. Jullie moeten vertrouwen op jullie eigen innerlijke zintuigen. Jullie zullen moeten weten wat te doen en vertrouwen op jezelf. Mensen zullen reageren met angst en verwarring. Daarom zul je de rots in de branding zijn voor deze mensen. Vertrouw op je onderscheidingsvermogen, wat nodig zal zijn in deze tijd van verandering. We kunnen de natuur in gaan om ons te bevrijden van de elektromagnetische matrix.

 Als jullie alles loslaten weten jullie dat de waarheid zal blijven.


(wakkeremensen) Dit niet onbelangrijke artikel van Cobra is voor ons te lang (teveel) om helemaal te vertalen, wellicht komt er een dezer dagen een vertaling vrij van het gehele artikel.

Echter in de Engelse taal is het ook goed te volgen.

Lees hier verder in de Engelse taal.