De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 16 april 2017

Boodschap van Aartsengel Uriël Inspiratie voor hart en ziel / 15 april 2017

Boodschap van Aartsengel Uriël
Inspiratie voor hart en ziel
15 april 2017

Lieve engelen vriend, 

De zachte lichtroze, parelmoer glinsterende lila en diepdonkere purperen tinten van de lente toveren nu de engelentuinen in een adembenemend schilderspalet. Een onvergetelijke licht-zoete bloemengeur spreidt zich ver uit over onze prachtige engelenvallei en een rustgevend vogelgezang versterkt een onbeschrijfelijk hemelse gevoel van Vrede dat overal in onze engelendimensie heerst. 

De Goddelijke energieën van Liefde, Vrede en Vernieuwing zijn zo tastbaar hier, lief kind, je ziet ze als wonderbaarlijke mini energievelden die als miraculeuze pareltjes van een kristallen mist in de lucht hangen.

Geliefde ziel, de trilling van Goddelijke Liefde, Vrede en Vernieuwing is de trilling van mijn hart, van mijn hele wezen. Ik ben de Aartsengel van Vernieuwing en Wederopstanding. Dit is mijn cyclus en mijn tijd, want ook bij ons in het engelenrijk zijn de kosmische energieën van vernieuwing, verrijzing en wederopstanding nu in de volle gang. 


Deze krachtige stroom van de levensvernieuwende energie welt op uit de kristalheldere oneindige Bron des Levens in de vorm van cyclische impulsen, golven van het Licht. Deze impulsen, deze lichtgolven besturen de rotatie van de Kosmische Cycli en de vooruitgang van de evolutie in het heelal. 

Ik, Aartsengel Uriel, ben de Aartsengel die de opening van een nieuwe cyclus in het Leven initieert. Ik verschijn overal waar volgens de kosmische timing van het Grote Goddelijke Plan de vernieuwing plaats moet vinden. Ook nu sta ik op de magische drempel die energetisch gezien de oude cyclus van je leven van de nieuwe scheidt.  

Er is tijd voor alle cycli in het Universum - voor een opening en voor een sluiting, voor de vernieuwing en voor de afbreking, voor de ontdekking en voor de intrekking zoals dit ook zo mooi en zo precies in het zeer oude mystieke schrift, dat jullie kennen als Bijbel, ooit is verwoord:

“Voor alles wat gebeurt is er een uur, een tijd voor alles wat er is onder de hemel. Er is een tijd om te baren en een tijd om te sterven, een tijd om te planten en een tijd om te rooien. Er is een tijd om te huilen en een tijd om te lachen, een tijd om te rouwen en een tijd om te dansen…”

Volg de cycli met je hart en geest, lief kind van God. Verzet je niet tegen alles wat zich zo natuurlijk, maar soms ook zo onverwachts, in je leven ontvouwt. Jij bent het Leven zelf dat zich in de cyclische vorm van vloed en eb manifesteert. Dingen, mensen, situaties, dromen, projecten - alles wat inhoud aan je leven geeft, komen en gaan, en zodoende verlies je niets wanneer je de perfectie van de Kosmische Wet van Cycli leert te vertrouwen. 

“Er is een tijd om te ontvlammen en een tijd om te verkillen, een tijd om te omhelzen en een tijd om af te weren. Er is een tijd om te zoeken en een tijd om te verliezen, een tijd om te bewaren en een tijd om weg te gooien.”

Open je armen, lieve engel van het Licht, houd niets vast, want het is een illusie dat je iets of iemand eeuwig voor jezelf kunt houden. Wij allemaal - mensen, engelen, kosmische wezens, werkelijk alles wat leeft, zijn slechts de beheerders van de kostbare levensenergie van onze liefhebbende Vader-Moeder God. En als je correct en eervol de portie van de levensenergie beheert die onze Vader-Moeder God aan jou in dit en andere levens toevertrouwd hebben, word je uiteindelijk de vertegenwoordiger van de Universele Goddelijke energie in dat bepaalde aspect dat bij je innerlijke kern, bij je Goddelijke Natuur aansluit. 

Ik, Aartsengel Uriel, vertegenwoordig de Goddelijke Universele energie van Vrede en Wederopstanding, ik breng vandaag de machtigste stralen van vernieuwing met me mee. Ik breek vandaag de oude cirkels van je onderbewuste open, waar je ziel voor een lange tijd tussen twijfels en angsten voor de vernieuwing gevangen heeft gezeten. Ontwaak, lief kind, uit de lange slaap in je comfort zone. Verlaat die plaats in je geest waar uitstel, procrastination en mañana bewustzijn voor zo lang de scepter hebben gezwaaid…  

God heeft een tijd gegeven aan alles in je leven. Toch kun je zijn Plan van begin tot eind vanuit je menselijke wereld niet doordringen. En wanneer je je vertrouwen, je geduld en je gouden draad van verbinding met je Goddelijk Plan verliest, dan laten diverse typische verschijnselen in je leven zich zien met het doel om deze disconnectie zelf te kunnen traceren en te herstellen. 

Ik ben door onze Vader-Moeder God naar je toe gestuurd om een straal van het kristalheldere Licht uit mijn hart op de diepste lagen van je onderbewuste te werpen. Dit is de plaats binnen in je waar de grootste blokkades voor de vernieuwing zijn ontstaan, mijn lieve engelen vriend. Door een machtige straal van Wederopstanding in het donkerste krachtveld van je onderbewuste te richten, open ik nu de deur van je innerlijke gevangengis zodat je geest van de valse overtuigingen bevrijd mag worden. 

Welnu observeer, geliefde ziel, de stagnatie blokken in jezelf die je geestelijke vrijheid beperken. Ik laat nu je aandacht gaan naar bepaalde verschijnselen in je uiterlijke wereld, die de stagnaties in je innerlijke wereld weerspiegelen. Ontspan je geest en volg de straal van mijn aandacht zonder enig zelfoordeel en zelfkritiek maar zo neutraal mogelijk. Dit is de enige manier waarop je de gestagneerde energieën van je onderbewuste open kunt “kraken” en vrij kunt maken - door ze zonder enige innerlijke commentaar te observeren, te herkennen en… van je weg te laten vliegen.

Geliefde ziel, kijk nu in alle rust even terug naar de afgelopen maanden en observeer of je last had van je herhaaldelijk stoten tegen je elleboog, je knie, je teen, je hoofd of anders? 

Kom je ook voortdurend te laat, hoe je ook je best doet om op tijd te zijn? 

Ben je de laatste tijd ook vergeetachtig in die zin dat je steeds dingen kwijt bent, dat je niet weet waar je ze gelegd hebt, of laat je je eigendommen steeds ergens achter? 

Heb je last van energie opstoppingen in je directe omgeving in de vorm van rommel en troep, die, hoe hard je er ook aan werkt, steeds terugkomen in je persoonlijke ruimte? 

Maak je dingen steeds per ongeluk kapot of breek je iets onverwachts en onwillig? 

Heb je tegelijk ook last van terugkerende infecties, verkoudheid en koorts de laatste tijd? 

Heb je last van de terugkerende gevoel van stress, zorgen en vooral innerlijk verzet in je huidige levenssituatie? 

Heb je moeite om je deadlines te halen en je afspraken na te komen, je projecten af te ronden en vooral af te maken waar je aan begonnen was? 

Herken je ook het gevoel dat je geen idee hebt wat je moet doen, maar wat je dan wel doet, vind je gewoon saai; vind je dat je huidige bezigheden je geen voldoening en vreugde kunnen geven? 

Heb je ook de neiging om de belangrijkste kwesties in je leven achter de bank te schuiven, je hebt helemaal geen zin om erover na te denken en je wilt er ook niet over te praten; je wil het liefst geen aandacht en tijd aan de concrete oplossingen besteden, je kiest er liever voor om de belangrijkste en de pijnlijkste lessen uit je leven diep in je onderbewuste te drukken?

Wanneer je minimaal 7 keer een bevestigend antwoord op deze vragen  binnen hebt gekregen betekent dit, dat je innerlijk verzet tegen de vernieuwing aardig hoog is. Je hebt werk te doen aan de bevrijding van je ziel. Niemand anders dan alleen jij houdt haar vastgebonden. Toch, gevraagd of ongevraagd, gewild of ongewild, jouw tijd voor de evolutiesprong is aangebroken. Ik, Aartsengel Uriel en mijn geliefde broeders, de Aartsengelen van het Licht, staan helemaal klaar om een je een krachtige zet in de rug te geven. 

Haal nu heel diep adem, mijn lieve engelenvriend. Synchroniseer je hartritme met de ritmes van het kloppend hart van God. Stem de impulsen van je hart af op zijn hartkloppingen en zijn hartenergie en weet dat alles, wat tegenwerkt binnen in jezelf om persoonlijke overwinning over je menselijke creaties of destructieve aspecten van jezelf te behalen, tijdens de Paasviering en vervolgens gedurende de vreugdevolle tijd tot en met Pinksteren van je weg genomen kan worden. Zolang je in afstemming met mijn vurige hart wil blijven en de geestelijke hulp van onze geliefde Meester Jesus de Christus aan wil roepen, kunnen de donkere velden van je onderbewuste in stukken gebroken worden. 

Het volgende gebed kan voor veel wonderen zorgen in je leven, lieve kind van het Licht. Gebruik dit dynamisch gebed volgens de richtlijnen van je Hogere Zelf en zie hoe lichter en ruimer je persoonlijke krachtveld wordt, zowel binnen en als buiten je. 

In de naam van God IK BEN WIE IK BEN, verzegel ik je nu in de diep purperen vuurkern van de Goddelijke straal van Vrede, Vernieuwing en Wederopstanding in de Grote Centrale Zon.

Verblijf in deze zegening! Verblijf in deze zegening! Verblijf in deze zegening!