De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 14 april 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Donderdag 13 april 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Donderdag 13 april 2017

Het is het ego dat lofbetuigingen zoekt, het is de ziel die de vreugde van zijnheid zoekt. Een daarvan is vluchtig, de andere zeer bevredigend omdat men afhankelijk is van een externe, terwijl de andere een uitdrukking is van het zelf. Omdat jullie planeet blijft evolueren, zal er veel vreugde en verwondering zijn in de ontdekking van de heelheid die binnenin bestaat. Simpel gezegd, zullen jullie verschuiven naar het kiezen om lief te hebben en te dienen om geen andere reden dan dat het heerlijk voelt om eindelijk jezelf te uiten in jouw waarheid en goddelijkheid, en het zal irrelevant worden of iemand het  opmerkt of niet.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl