Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 26 maart 2017

Stop Het gebruik van Glyfosaat Europees burgerinitiatief:/ 26 maart 2017


Stop Het gebruik van Glyfosaat
Europees burgerinitiatief:
Verbied glyfosaat en bescherm de mensen en het milieu tegen giftige bestrijdingsmiddelen
26 maart 2017

Wij roepen de Europese Commissie op om aan de Lidstaten een verbod op glyfosaat voor te stellen, om de bestrijdingsmiddel toelatingsprocedure te hervormen en EU-brede verplichte reductiedoelen te stellen voor het gebruik van pesticiden.

Verbied op glyfosaat gebaseerde herbiciden, blootstelling aan deze is gekoppeld aan kanker bij de mens, en heeft geleid tot afbraak van ecosystemen; ervoor te zorgen dat de wetenschappelijke beoordeling van bestrijdingsmiddelen voor de goedkeuring van de EU alleen is gebaseerd op gepubliceerde studies, die in opdracht van bevoegde overheidsinstanties, in plaats van de pesticide-industrie; voor de gehele EU geldende bindende doelstellingen vastgesteld worden voor het verminderen van het gebruik van pesticiden, met het oog op het bereiken van een pesticide-vrije toekomst.


Teken hieronder het Europees Burgerinitiatief