Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 5 maart 2017

Plantaardig altijd gezond? / 4 maart 2017 / Juglen Zwaan

Plantaardig altijd gezond?
4 maart 2017 / Juglen Zwaan

Beste lezer,
Sinds kort ligt er Becel met kokosolie & amandelolie in de koeling van de Nederlandse supermarkten. Het lijkt erop dat Unilever eindelijk het licht heeft gezien en bewuste mensen tegemoet wil komen. Of wil Unilever meeliften op de ongekende populariteit die kokosolie op dit moment kent? We zoeken het in deze nieuwsbrief uit.

Op papier klinkt het allemaal goed: een product dat plantaardig is. Helemaal vrij van dierlijke ingrediënten en ook nog eens zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Op de verpakking staat een grote kokosnoot en in hoofdletters het woord KOKOSolie:


Gaan we kijken wat erin zit, dan blijkt het volgende:
Plantaardige oliën 70% (zonnebloem, lijnzaad, palm, AMANDEL (10%), kokos (5%), koolzaad), water, zout (0.4%), emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren, zonnebloemlecithine), natuurlijke aroma's, voedingszuur (citroenzuur), vitamines A en D.