Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 20 maart 2017

Live Kryon Channeling 177: Verandering. 2 / 14 januari 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 20 maart 2017

Live Kryon Channeling 177:
Verandering. 2
Deze live channeling werd gehouden in San Jose, Californië.
14 januari 2017 /Lee Carroll / Geplaatst: 20 maart 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Verandering

Als je het woord CHANGE (verandering) neemt, zijn er zes letters. Laten wij de polariteit hiervan eens bekijken. Laten wij de eerste drie letters uitdagingen noemen en de laatste drie positief. Dit is zoals het bij dualiteit is.

De C kan een samenhang vertegenwoordigen van gelijkheid, eenvormigheid. Laten wij zeggen dat jullie een samenhang hebben met het leven omdat dit niet verandert. Het is altijd hetzelfde.

Daarom is er een samenhang die ervoor zorgt dat jullie hetzelfde willen blijven. Het voelt goed omdat jullie het hebben uitgevogeld. Het voelt goed omdat jullie denken te weten wat er komt en jullie je prettiger voelen in deze situaties van geloof in de samenhang – en dan verandert er iets.

Misschien hebben jullie een vriendenkring die altijd dezelfde is geweest en opeens brengen zij een nieuw iemand naar voren. Nu is de cirkel anders. In feite onderbreekt het de manier waarop de cirkel was op het punt waarop jullie wel de kring willen verlaten. De samenhang van de groep zoals hij was, is veranderd. Dit is een metafoor van de situatie van de planeet op dit moment. De samenhang van de manier waarop alles was gaat bewegen en vaak vinden jullie dit helemaal niet leuk.

Meer lezen >>>