Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 7 maart 2017

Live Kryon Channeling 176: Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 2 / 4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 7 februari 2017

Live Kryon Channeling 176:
Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 2
Deze live channeling werd gehouden in Wilmington, North Carolina.
4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 7 februari 2017

Er zal langzaam bewustzijn komen, een omhoog gaan, een verandering zelfs in de maatschappij, aangaande wat men wil en wat men nodig heeft. Dit is niet noodzakelijk allemaal bovennatuurlijk, het is vooral de heersende stroming. De oude ziel is echter degene die in de frontlinie staat. Jullie beginnen informatie te krijgen die goed aanvoelt. Dit is een intuïtief bewustzijn en het vertegenwoordigt de menselijke evolutie. Dit is de eerste plaats waar dit vandaan komt. De tweede plaats is jullie universele Akasha. Jullie beginnen je deze opwaardering te her-inneren die goed voelt. Jullie beginnen je deze opwaardering zelfs te herinneren uit jullie verre verleden op andere planeten. Op verschillende manieren is deze opwaardering ook op elke andere planeet gebeurd die naar de ascensiestatus ging. Dit was een spiritueel scenario en dit is het nu ook weer.

Jullie komen Thuis omdat Thuis hoog bewustzijn betekent; Thuis is wijsheid; Thuis is vrede op Aarde; Thuis is compassievolle actie; Thuis is weten dat jullie daar kunnen zijn; Thuis is leven dat gebaseerd is op liefde; thuis is veelvoudig spirituele systemen op de planeet die heel verschillend kunnen zijn maar die eer geven aan allen die kunnen kiezen hoe zij eer willen betonen.

Meer lezen >>>