De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 12 maart 2017

Live Kryon Channeling 176: Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 5 / 4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst 12 februari 2017

Live Kryon Channeling 176:
Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 5
Deze live channeling werd gehouden in Wilmington, North Carolina.
4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 12 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Grote Voorspelling

Er is een voorspelling die opvalt en die werd vorig jaar of iets eerder gezien. De voorspelling, gebaseerd op fractals, is dat jullie een grote, potentieel totale, complete financiële ineenstorting zullen krijgen rond februari of maart 2017.

Velen van jullie hebben dit gehoord en het is angstwekkend. De pre-cogs begonnen hierover te spreken en er waren ook anderen die erover begonnen te spreken. Hoe dichterbij het kwam, hoe meer erover werd gesproken. Nu volgde dit ook wat logica omdat degenen die de financiële patronen bestudeerden, de aandelen, de investeringen en de nationale schulden, deze patronen ook zagen. Zij begonnen te roepen: “Het komt eraan! Zien jullie dit niet?” Enkele analisten vertellen jullie om al je bezettingen in een andere vorm dan aandelen om te zetten. Velen zeggen dat de banken binnenkort zullen omvallen. Wat ik jullie wil vertellen is dat zij gelijk hadden. De fractal heeft inderdaad deze energie! 

Meer lezen >>>