Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 12 maart 2017

Live Kryon Channeling 176: Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 5 / 4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst 12 februari 2017

Live Kryon Channeling 176:
Als de Vlinder met zijn vleugels slaat. 5
Deze live channeling werd gehouden in Wilmington, North Carolina.
4 december 2016 /Lee Carroll / Geplaatst: 12 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Grote Voorspelling

Er is een voorspelling die opvalt en die werd vorig jaar of iets eerder gezien. De voorspelling, gebaseerd op fractals, is dat jullie een grote, potentieel totale, complete financiële ineenstorting zullen krijgen rond februari of maart 2017.

Velen van jullie hebben dit gehoord en het is angstwekkend. De pre-cogs begonnen hierover te spreken en er waren ook anderen die erover begonnen te spreken. Hoe dichterbij het kwam, hoe meer erover werd gesproken. Nu volgde dit ook wat logica omdat degenen die de financiële patronen bestudeerden, de aandelen, de investeringen en de nationale schulden, deze patronen ook zagen. Zij begonnen te roepen: “Het komt eraan! Zien jullie dit niet?” Enkele analisten vertellen jullie om al je bezettingen in een andere vorm dan aandelen om te zetten. Velen zeggen dat de banken binnenkort zullen omvallen. Wat ik jullie wil vertellen is dat zij gelijk hadden. De fractal heeft inderdaad deze energie! 

Meer lezen >>>