Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

woensdag 29 maart 2017

Een Schrijven van de Schepper / 28 Maart 2017 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
28 Maart 2017 / door Jennifer Farley,
” Ben de Persoon”


Terwijl jij je door jou dag heen beweegt, is het het beste om te dwalen aan de zijkant van vriendelijkheid en mededogen. Ja, er zijn mensen die misschien zeer goed op jouw ‘knoppen kunnen drukken’ en je boos maken, maar voordat je reageert stop en denk na. Zeggen ze iets wat ze werkelijk menen? Beledigen hun acties je gewoon omdat ze een andere ademend wezen zijn of is het een weerspiegeling van iets wat je niet leuk vindt aan jezelf? Zorgt hun houding ervoor dat jij je ongemakkelijk voelt of is het gewoon de energie van de dag?

Vergeet niet; iedereen heeft een geschiedenis en een verleden die jij misschien nooit zult begrijpen. Doe in plaats van te reageren op een situatie, een stap terug, adem en geef ze het voordeel van de twijfel. Dit geeft jou de tijd om te beseffen dat je misschien nooit zult weten wie ze zijn en wat ze hebben doorgemaakt. Ben deze dag de persoon die je wenst ontmoeten.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl