Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 20 maart 2017

David Rockefeller in zijn slaap gestorven / BY ELLA STER EDIT ON 20 MAART 2017

David Rockefeller in zijn slaap gestorven
BY ELLA STER EDIT  ON 20 MAART 2017


David Rockefeller is maandagochtend op 101-jarige leeftijd gestorven in zijn huis in Pocantico Hills, New York, als gevolg van hartfalen. Dat is best vreemd eigenlijk, want wie zich enigszins verdiept in het leven van Rockefeller en zijn sinistere plannen, moet zich afvragen of hij wel een hart had.

David Rockefeller was voormalig CEO van Chase Manhattan Bank en speelde achter de schermen een belangrijke rol in het uitrollen van de New World Order.

Eind vorig jaar voorspelde Thomas Williams al dat er in 2017 veel belangrijke kopstukken van de Cabal zouden overlijden of ‘verdwijnen’. Wat de exacte doodsoorzaak is, blijft vooralsnog gissen, maar het is wel zeker dat de wereld niet rouwig over zijn overlijden hoeft te zijn.