Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

donderdag 23 maart 2017

Dagtekst van Donderdag 23 maart 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 23 maart 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De zonsopgang - een herhaling van de eerste ochtend van de wereld

"Er valt zoveel te ontdekken bij het kijken naar de zonsopgang, zoveel oefeningen die je kunt doen om je te laten doordringen van dat leven, van dat licht, van die warmte! Al vanaf het ochtendgloren wordt er aan de hemel een belangrijke gebeurtenis voorbereid … Al die sombere of heldere wolken die verschijnen of verdwijnen … Daarna al die kleuren van de dageraad, die evenveel voortekenen zijn van die schitterende aanwezigheid: de zon!

Het is de moeite waard om te voelen wat de geboorte van een nieuwe dag betekent. Sinds miljarden jaren herhaalt elke nieuwe dag onvermoeibaar de geboorte van de eerste morgen van de wereld … En hoeveel zichtbare en onzichtbare schepselen nemen met ons deel aan die wonderbaarlijke verschijning van het licht! Laten we ons met hen verbinden om de krachten van het leven te begroeten."