Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 21 maart 2017

Dagtekst van Dinsdag 21 maart 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 21 maart 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Harmonie trekt hemelse entiteiten aan -


"Wens je de welwillendheid van de hemelse entiteiten aan te trekken opdat ze de realisatie van je projecten zouden bevorderen? Werk dan aan de harmonie.

Waar ze ook zijn, de lichtende entiteiten worden aangetrokken door de sfeer, gecreëerd door al degenen die zich verenigen om een goddelijk idee te dienen. Zij zeggen tegen elkaar: "In tegenstelling tot zoveel andere mensen die alleen maar samenkomen om te fulmineren, om achter echte of ingebeelde vijanden aan te gaan, zijn dit personen die hebben besloten om samen te werken aan de voorbereiding van het Koninkrijk van God. Laten we hen opzoeken en helpen. Van elk moment van harmonie dat je hebt kunnen creëren, gaat een geur uit, een geur die de mensen misschien niet waarnemen, maar die deze entiteiten wel opmerken. En zelfs de sterren daarboven in de hemel, glimlachen naar jou en sturen je boodschappen van liefde."