De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 19 maart 2017

Benjamin Fulford: De Japanse regering probeert me te vermoorden /17 maart 2017

=====

Onderwerp: Van Benjamin Fulford
Van: "Fulford Benjamin" <
benjaminfulford@hotmail.com>
Datum: donderdag,16 maart 2017 10:05 pm

Hobie, kun de dit a.u.b. posten:

=====
De Japanse regering probeert me te vermoorden
17 maart 2017 / Door Benjamin FulfordDe Japanse regering heeft herhaaldelijke pogingen gedaan om me te vermoorden. De best gedocumenteerde gebeurtenis vond plaats in juni van 2009 toen een agent met de naam Mutsuaki Okubo me tegenover meerdere getuigen stak met een vergiftigde naald. Toen ik naar de Japanse politie ging weigerden ze enige actie te ondernemen ten behoeve van de zaak. Verder onderzoek liet me zien dat Okubo voor de Japanse politicus Ichiro Ozawa werkt.

Nu nemen de Japanse autoriteiten 100% van mijn inkomen in beslag. Ze willen dat ik meer dan 10 miljoen yen ($100.000) betaal voor 7 jaar inkomstenbelasting voor mensen die werk voor me deden. Echter, al deze mensen betaalden hun belasting dus dit is volledige onzin. Ik heb ook mijn belasting betaald. Vorig jaar betaalde ik meer dan 2 miljoen yen ($20.000) aan belasting en had ik een overig inkomen van 3.7 miljoen yen. Dus, de Japanse belasting autoriteiten zeggen dat ik nul inkomen heb voor de volgende 3 jaren zodat ik deze onzin rekening kan afbetalen.


De huidige 100% in beslag name kwam nadat VS Staatssecretaris Rex Tillerson een bezoek bracht aan Japan. Tillerson werkte voor Exxon Mobil dus hij is een Rockefeller slaaf. De top Rockefeller agent in Japan is een man Hiroaki Fushimi genaamd, wie ook voor Exxon Mobil werkt. Fushimi gebood de Japanse Minister van Financiën Taro Aso om mijn rekening in beslag te laten nemen. Aso neemt ook orders aan van de Franse tak van de Rothschild familie. De bureaucratische onnozele hals met een lage rang die de orders uitvoerde is Rieko Shinohara. Haar telefoonnummer is 81-3-3542-2111 toestel 3447. Mijn totale paypal inkomen wordt in beslag genomen door haar orders. Dit betekent dat ik en mijn staf van 3 geen inkomen zullen hebben op zijn minst voor de rest van dit jaar.

De Rockefellers proberen nu ook om 2 triljoen frauduleus geschapen Japanse yen van de Wereld Bank naar de Bank van Japan te sturen. Dit geld zal gebruikt worden om Ichiro Ozawa Eerste Minister van Japan te maken, zeggen de bronnen. De huidige Eerste Minister, Shinzo Abe, is begonnen om ongehoorzaam te zijn wat betreft bevelen dat is waarom ze zijn schandaaltjes bekend maken dit is om de weg voor Ozawa vrij te maken. Dit zijn dezelfde mensen die proberen Donald Trump te vernietigen. Genoeg is genoeg, deze mensen moeten gestopt worden. Het huidige hoofd van de Rockefeller clan is David Rockefeller Jr.

Benjamin Fulford 古歩道ベンジャミン 090-3439-5558