Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zaterdag 25 maart 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Vrijdag 24 maart 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Vrijdag 24 maart 2017


Menselijke wezens zullen sneller worden verlicht dan ooit tevoren. Er is veel potentieel voor echte en ingrijpende veranderingen op jullie planeet. Dit is te wijten aan de combinatie van hogere trillingsenergieën die jullie planeet overspoelen, evenals de inspanningen van degenen die het eerst zijn gegaan, die het pad hebben aangestampt en verbreed voor anderen om te volgen.

Deze versnelling is meer bewijs dat de verschuiving inderdaad gebeurt, en dat het potentieel en mogelijkheden voor uw planeet, en haar inwoners, enorm zijn. Sta jullie zelf toe te blijven groeien en uit te breiden, Dierbaren, behoudt jullie hart-gecentreerde ruimte van liefde en bemoediging voor allen, en weet dat jullie consequente keuzes en daden van dienstbaarheid hun vruchten afwerpen op een manier die alleen maar meer voor de hand liggend en diepgaand vooruit zullen gaan.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl