Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 14 maart 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Maandag 13 maart 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Maandag 13 maart 2017


Het is heel gewoon voor de verlichte mensen om zich veel meer aangenaam te voelen door te geven dan te ontvangen. Het is omdat jullie wezens van dienstbaarheid zijn, op de planeet om een verschil te maken. Hoe meer verlicht jullie worden, hoe meer jullie begrijpen dat het in hoogste dienstbaarheid zijn, jullie grootste vreugde is.

Maar niet alleen het geven wordt overgeleverd aan de stroming, want de stroming brengt jullie mogelijkheden om zowel te geven als te ontvangen. Het is door de bereidheid om te ontvangen dat jullie toestaan dat het Universum jullie ondersteunt en begeleid. Het geeft ook anderen liefdevol de kans om de vreugde van het geven en het dienstbaar zijn te ervaren.

Jullie zullen echte balans op jullie pad vinden als jullie moeiteloos kunnen geven en ontvangen, wetende dat beide deel uitmaken van de eb en vloed van het Universum, en essentieel  zijn voor de volledige ervaring waar iedere ziel naar op zoek is om te hebben.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl