Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

donderdag 23 februari 2017

Wereldwijd Ontwaken | Mary Rodwell: De Nieuwe Mens, Sterrenkinderen en de ET Connectie ........ / Woensdag 22 februari, 2017

Wereldwijd  Ontwaken | Mary Rodwell:
De Nieuwe Mens, Sterrenkinderen en de ET Connectie - Verschillende Soorten van Contact en Bewijs van Bezoeken.
Woensdag 22 februari, 2017Gepubliceerd op 29 januari 2017

Mary Rodwell presenteert haar baanbrekend onderzoek naar de nieuwe mens, sterren kinderen en de ETverbinding @ Paradigm Shift Summit, Gold Coast 2016.


Mary is een internationaal erkend spreker en is de belangrijkste van ACERN (Australian Close Encounter Resource Network). Mary's onderzoek is een cutting-edge reis naar het fenomeen van sterren kinderen en vorige levens regressietherapie dat de realiteit van buitenaards herinneringen onderzoekt. Mary's werk is internationaal erkend en heeft seminars gepresenteerd over de hele wereld. Als een gepubliceerde auteur, is Mary's pionierend onderzoek gegrond, praktisch en een diep diepgaand onderzoek naar het buitenaardse fenomeen. Voor meer informatie over Mary –Vertaling: wakkeremensen.blogspot.