De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 5 februari 2017

Navigeren door de Emoties van Deze Energie Golven / 3 Februari 2017 / Jenny Schiltz

Navigeren door de Emoties van Deze Energie Golven
3 Februari 2017 / Jenny Schiltz

Deze energieën laten ons echt door onze stappen gaan. Zoals alle dingen is deze energie geen eenvoudige zaak. Het is dus rijkgeschakeerd. Voor sommigen, trekken de energieën verontrusting, depressie en zelfwaarde kwesties naar boven. Aan de andere kant is er een ondertoon van opwinding terwijl zij mensen ertoe pushen om kansen/mogelijkheden te onderzoeken, om zich open te stellen voor alle mogelijkheden. Het zijn de verschillende tonen van de energie, die ons precies daar raken waar het nodig is. Aan het einde van de video is een korte meditatieve oefening om jullie te helpen de ongerustheid, zorgen, twijfel en angst weg te spoelen.  


Dank je wel aan iedereen die dit werk deelt. Jullie bijdrage is enorm belangrijk en wordt gewaardeerd. Ik hoop dat deze boodschap jullie vreugde nastrevend gewaarwordt. Jullie allemaal Liefde sturend. ♥
Jenny
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.
**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **