Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 12 februari 2017

NASHA (Pleiades 2) - "MOEDERSCHIP AZINU-AVALUR: MEDISCH CENTRUM VOOR ONDERZOEK - CELL RENOVATIE" / december / 2016

NASHA (Pleiades 2) - "MOEDERSCHIP AZINU-AVALUR: MEDISCH CENTRUM VOOR ONDERZOEK - CELL RENOVATIE" –
 december / 2016
NASHA, PLEJADEN 2 - Deel 1 (op 2016/12/18, 's middags) en deel 2 (op 2016/12/19, in de vroege ochtend)
Channeling door Gabriel RL

(Approximate Appearance - Art: Vashta Narada's Galactic Ar

Nasha stelt zichzelf voor aan mijn mediumschap kanaal door middel van telepathie en flitsen van afbeeldingen. In de eerste boodschap, introduceerde ze zichzelf door middel van telepathie toen ik normaal aan het werken was op de computer. Zij zei:

"Hallo, ik ben Nasha. Ik ben met name, redelijk lang, in een mensachtig lichaam, niet anders dan dat van jou. Enkel de tint van mijn huid is een beetje anders dan de jouwe. Mijn haar is lang en zwart, zeer vergelijkbaar met de mensen op jullie planeet. Ik ben lid van het Siriaanse lichaam, een specialist in celvernieuwing. Zoals je weet, is de Plejaden 1 energie in het proces van individualisering. Je kunt me beschouwen als een P2 (Pleiades 2) als je dat verkiest.

Ik neem contact met je op, zodat, door jouw Portaal (verwijzend naar onze webpagina's, in het bijzonder het Star Seeds Blog), kun je iedereen vragen zich zo veel mogelijk in afstemming met Onze Nave Azinu-Avalur te komen. Dit schip is ons medisch onderzoekscentrum. We maken onszelf voor iedereen beschikbaar op het Terrana oppervlak, zodat wij jullie waar mogelijk kunnen helpen. Velen van jullie op het oppervlak hebben grote affiniteit met dit gebied van actie en we staan open voor het ontvangen van "vrijwilligers" in onze teams. Het zal een grote vreugde zijn om ons lichaam en aanverwante begrippen te verhogen op het oppervlak.

We hebben lang gewerkt bij het assisteren van jullie volledige cellulaire herstel waarbij, jullie voor een lange periode van tijd, hebben geleden voor het feit dat al jullie vrijheden werden geschonden en jullie lichamelijke en geestelijke gezondheid werd aangetast, om zo jullie volledige capaciteit voor cellulaire regeneratie te verliezen. De meeste van deze schadelijke stoffen komen uit hun geestestoestand die, bij vele gelegenheden, ook veroorzaakt is door krachten die niet handelen met het hogere doel van het LEVEN. Wij waren zeer actief in het oude Atlantis en Lemuria, waar we in staat waren om met onze kleine schepen te landen op het oppervlak en gezegende taken uitvoerden. Bij één van deze gelegenheden zijn wij persoonlijk bij degene die jullie kennen als Adama geweest, die nu in jullie binnen Aarde woont. Wij werken in een paar momenten met hem samen. Het is een liefdevol wezen!

We weten van hun potentieel als wezens die uitstekend in staat zijn om obstakels te overwinnen. We weten dat ze al met zware gevechten geconfronteerd zijn geweest op het oppervlak en zelfs in de astrale gebieden van hun planeet en we zien hen als moedige wezens. We zagen velen van onze groep de Terraanse dichtheden binnengaan en niet meer terugkeren naar hun volheid, en vele anderen, die ook naar beneden kwamen om te assisteren bij de redding van diegenen die bleven. Ik zou ook sommige van jullie PVSE bundeling kunnen citeren ... Maar wij zullen het voor een andere gelegenheid achterlaten. Laten we nu praten over hoe schitterend hun biologische lichamen zijn, en hoeveel potentieel ze nog steeds hebben. Zo veel meer dan jullie je kunnen voorstellen.

Hun lichamen zijn geweldige voertuigen! Het is een complex en tegelijkertijd een eenvoudig systeem, een ware Organische God. Maar in de loop der tijd, met alles waar jullie mee geconfronteerd zijn in dit kledingstuk, is een groot deel van zijn potentieel onderdrukt. Ja, het is waar dat hun lichamen nog steeds dit geweldige voorouderlijke geheugen van zelf-regeneratie hebben, maar niets van dit is te vergelijken met hun volle vermogen. Duizenden jaren geleden, was het fysieke leven op de oppervlakte veel duurzamer en, in zekere zin, is dit Record nog steeds niet gebroken. Algemeen gesproken, is de verontreiniging op jullie planeet zo groot dat het nog steeds veel is als je 100 jaar terug gaat naar de afgelopen 100 jaar van het fysieke leven. Het toont ook de kracht van de regeneratie, hoewel hun lichamen zijn aangetast - zijn deze goddelijke creaties zo mooi en perfect! Op zijn minst, zouden hun lichaam een jeugdig uiterlijk van ongeveer 30 jaar moeten behouden gedurende ten minste 500 of 1000 jaren zonder aanpassingen, welke jullie door keuze zouden kunnen verlaten voor een nieuwe ervaring.

Er zijn vele wezens op het Terrana oppervlak die deel zijn van ons lichaam van werk, of op zijn minst waren zij grote leraren voor ons en zijn op dit moment versnipperd over het oppervlak. Ze kozen voor deze manier om de Terrans te helpen in hun verheffing en ook om te dienen als "Scouts," om ons actuele informatie te geven over hoe de situatie van de Terran fysieke lichamen en hun zelf-regeneratie gaat. Niet alleen de lichamen van "mannen en vrouwen", maar de fauna als geheel.

(**) Een van deze vriendelijke wezens op het oppervlak Dr. Todd Ovokaitys. Een andere die we kunnen noemen is diegene die bekend is in de bijzondere regio van deze loodgieter - Dr. Lair Ribeiro. Dit is in het bijzonder een direct lid van de Siriano oppervlakte behandeling groep. (We willen graag dat deze boodschap bezorgt wordt indien mogelijk). Een ander van deze PVSE-groep die we kunnen noemen is Lord IUD-IL, Lord Shenion en zo vele duizenden van ons lichaam en / of directe assistenten van LEVENS krachten. Het is niet mogelijk om alle namen aan deze loodgieter te geven, maar we zullen elk van de lezers van onze boodschap ...

We waarderen de gelegenheid zeer om te komen en onszelf beschikbaar te stellen voor werk en assistentie op dit moment in jullie Terrana traject. We zullen ons schip op een strategisch punt parkeren (*) 32 graden naar de Poolster. We laten onze steun en liefde voor elk en ieder van jullie, die we liefhebben en eren achter.

Ik ben Nasha, woordvoerster van het Azinu-Avalur schip, in contact met de Terrans. We groeten jullie nu! "

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dezelfde dag, ik was al naar bed gegaan. Het was al laat, bijna twee uur in de ochtend, dus het was niet langer dezelfde dag. Nasha kwam terug om meer informatie toe te voegen over het werk dat zij en haar team aan het ontwikkelen zijn in onze Orb. Ik heb het gevoel dat ze de belangstelling en bereidheid van sommige Terrans hebben opgemerkt om vrijwilligerswerk te doen om te helpen bij dit grote werk. Ze zei:

"Maak contact met jouw Moeder Aarde, degene die jullie Gaia noemen. Zij heeft alle originele verslagen van Haar biologische lichamen en kan hen eenvoudig helpen alle het potentieel terug te brengen door hen te vragen om download los te laten in hun systeem, zodat jullie kunnen terugkeren naar jullie originele potentieel. Als je dat doet, met die intentie, kunnen jullie beginnen iets anders in jullie lichamen te voelen. Laat jullie er niet door afschrikken door het.

Een ander ding dat ik zou willen toevoegen is dat sommige Terrans kunnen vragen hoe zij als vrijwilliger kunnen werken met ons. Het antwoord is heel eenvoudig, zoals je weet: alleen door jezelf ter beschikking van de energie van het leven te stellen, van het prachtige wezen dat al het leven gecreëerd heeft, De Schepper van alle dingen. En vanaf dat moment dat jullie je open stellen, zullen jullie beginnen met het ontvangen van subtiele maar accurate informatie over hoe jullie meer en meer de gezondheid van jullie lichamen kunnen verbeteren. Door dit, zullen jullie meer aandacht besteden aan wat je lichaam van je vraagt, van een eenvoudig verzoek om te rusten, tot een specifiek dieet.

Je zult ook één van de scouts van onze oppervlakte teams worden, en rechtstreeks informatie doorgeven naar onze database, gewoon met je fysieke uitstraling. Los daarvan, maak je geen zorgen, het zal een heel natuurlijk en spontaan proces zijn. Je hoeft niets anders te doen, maar blijf gewoon jezelf zijn. De ontvangen informatie in onze database gegevens zullen worden geanalyseerd, en dan zullen we weten welke regio's behoefte hebben aan een bepaalde energie en gedifferentieerde aandacht of niet. In het algemeen zal het ons helpen hen meer nauwkeuriger te helpen. We kunnen dit nooit doen zonder jullie hulp. Het is jullie planeet, het is jullie leven, het is jullie lichaam. De uiteindelijke beslissing zal altijd die van jullie zijn, altijd die van jullie. Wij willen gewoon medewerkers zijn."

Daarna gaf ze een speciale dank aan een van de mensen die het meest nuttig is geweest voor mij en verlengde haar dankbaarheid door te zeggen:

"dank aan al het personeel dat assisteert en dit lieve wezen helpt dat zijn vermogens op dit moment leent, zodat ik kan communiceren. ik verontschuldig me voor de tijd. ik zal je nu verlaten voor jouw welverdiende rust, alsook jouw "

Zo was de communicatie met dit liefdevolle wezen van licht afkomstig van verre sterrenstelsels om de mensheid en de stijgende Planeet Aarde op dat tijdstip te assisteren. Hartelijk dank namens het collectief en namens personen die vrijwilligerswerk doen en in het bijzonder, hulp ontvangen.

En ik, Gabriel RL, dank jullie namens mijzelf, namens mijn team en in naam van de hele mensheid en de planeet als geheel, voor deze vriendelijke aanwezigheid en ontvangen steun.

Liefde en zegeningen,


Gabriel RLLees ook: (Engelse taal)  NOTE FROM PLEIADES 2 GIVEN BY IONI-BI-Avil - "ANCORATING THE DIVINE FEMININE OF THE UNIVERSAL SACRED MOTHER" - 11/11/2016

THE PLEIADES 1: INFORMATION AND GLOSSARY SPECIFIC

 

(*) Near the star MIMOSA, at the height of Beta Crucis, in the Constellation of the Southern Cross: Ascension. Straight - 12h 47m 43.3s [1]; Declination -59 ° 41 '19.6' [1] Apparent magnitude 1,25 [2]https://en.wikipedia.org/wiki/Becrux)

(**) For more information on IUD-IL and Shenion (The Analyst) see GLOSSARY in Portuguese here:http://www.sementesdasestrelas.com.br/2016/10/o-pleiades-1-informacoes-e-glossario.html,  or in English here:http://www.sementesdasestrelas.com.br/2016/10/the-pleiades-1-information-and-glossary.html

Channel: Gabriel Raio Lunar

See more of my channelings Here
Source: http://www.sementesdasestrelas.com.br/
English translation: Sementes das Estrelas / Cintia Liborio

Nederlandse vertaling Pleijaden 2 deel 1: wakkeremensen.blogspot.nl