De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 10 februari 2017

Marshmallow Boodschap: Uit Kryon Boek XIII: De herijking van de Mensheid /10 februari 2017

Marshmallow Boodschap:
Uit Kryon Boek XIII: De herijking van de Mensheid
10 februari 2017           
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Nieuwe uitvindingen brengen nieuwe Paradigma’s  

Hebben jullie innovaties en uitvindingen gezien in de laatste tien jaar die het vereisten dat er buiten de “box” van een oude realiteit werd gedacht? Dat hebben jullie zeker! Ik kan jullie vertellen wat eraan komt omdat jullie daar nog niet aan hebben gedacht! Maar de potentiëlen doemen sterk op. Laat mij jullie een voorbeeld geven.

Laten wij zeggen dat jullie 20 jaar geleden voorspelden dat er iets zou zijn dat internet genoemd zou worden op een apparaat dat jullie nog niet echt hadden en dat een technologie zou gebruiken die jullie je niet konden voorstellen. Jullie zouden hele bibliotheken hebben, gebouwen vol met boeken, in je hand – een wereldwijde encyclopedie van alles wat er maar te weten valt…. en dat in een ogenblik!