Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

vrijdag 10 februari 2017

Marshmallow Boodschap: Uit Kryon Boek XIII: De herijking van de Mensheid /10 februari 2017

Marshmallow Boodschap:
Uit Kryon Boek XIII: De herijking van de Mensheid
10 februari 2017           
Vertaald uit het Engels door Henk Steur


Nieuwe uitvindingen brengen nieuwe Paradigma’s  

Hebben jullie innovaties en uitvindingen gezien in de laatste tien jaar die het vereisten dat er buiten de “box” van een oude realiteit werd gedacht? Dat hebben jullie zeker! Ik kan jullie vertellen wat eraan komt omdat jullie daar nog niet aan hebben gedacht! Maar de potentiëlen doemen sterk op. Laat mij jullie een voorbeeld geven.

Laten wij zeggen dat jullie 20 jaar geleden voorspelden dat er iets zou zijn dat internet genoemd zou worden op een apparaat dat jullie nog niet echt hadden en dat een technologie zou gebruiken die jullie je niet konden voorstellen. Jullie zouden hele bibliotheken hebben, gebouwen vol met boeken, in je hand – een wereldwijde encyclopedie van alles wat er maar te weten valt…. en dat in een ogenblik!