Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 6 februari 2017

Kryon: Marshmallow Boodschap / 1 mei 2015 / Geplaatst: 6 februari 2017

Marshmallow Boodschap
Uit Boek XIII: De herijking van de Mensheid
1 mei 2015.  Geplaatst: 6 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Compassievolle gebeurtenissen

In de woestijn van Chili ondernam onze bus een lange reis over smerige wegen naar een afgesproken ontmoeting met de eigenaars van een mijnbedrijf.

Wij gingen exact naar de plaats waar de 33 mijnwerkers in 2010 werden gered.

Dit is een diepgaande metafoor voor de moederenergie in Zuid Amerika en, volgens Kryon, is dit de eerste massale en compassievolle gebeurtenis die de planeet heeft beïnvloed en die de energie vertegenwoordigt van vreugde en viering in plaats van dood en afgrijzen.

Deze redding  activeerde de monitors van het Global Consciousness Project (Wereld Bewustzijn Project) van de Universiteit van Princeton en werd gemeten door de Global Coherence Initiative (Wereld Samenhang Initiatief Satellieten). De energie van compassie verandert de planeet!

Meer lezen >>>