De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 6 februari 2017

Kryon: Marshmallow Boodschap / 1 mei 2015 / Geplaatst: 6 februari 2017

Marshmallow Boodschap
Uit Boek XIII: De herijking van de Mensheid
1 mei 2015.  Geplaatst: 6 februari 2017
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Compassievolle gebeurtenissen

In de woestijn van Chili ondernam onze bus een lange reis over smerige wegen naar een afgesproken ontmoeting met de eigenaars van een mijnbedrijf.

Wij gingen exact naar de plaats waar de 33 mijnwerkers in 2010 werden gered.

Dit is een diepgaande metafoor voor de moederenergie in Zuid Amerika en, volgens Kryon, is dit de eerste massale en compassievolle gebeurtenis die de planeet heeft beïnvloed en die de energie vertegenwoordigt van vreugde en viering in plaats van dood en afgrijzen.

Deze redding  activeerde de monitors van het Global Consciousness Project (Wereld Bewustzijn Project) van de Universiteit van Princeton en werd gemeten door de Global Coherence Initiative (Wereld Samenhang Initiatief Satellieten). De energie van compassie verandert de planeet!

Meer lezen >>>