De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 9 februari 2017

Heavenletter 32 Jouw Vlucht naar Grootheid / Geplaatst 9 februari 2017

Jouw Vlucht naar Grootheid
Brief uit de hemel
Geplaatst 9 februari 2017


God zei :

Zonder jouw voorgeschreven grenzen, heb je het gevoel dat je blind vliegt. En dat is precies wat je moet doen. Je kunt alleen maar blind vliegen. Elke parameter die je neerzet is interferentie. Feit is dat je toch al blind vliegt. Je schrijft deze kleine aanlegplaatsen neer en denkt dat dat betekent dat je weet waar je heen gaat. Jullie weten niet eens waar je bent geweest, Mijn kinderen.

Je vliegt blind of het is geen vliegen. Vliegen op de sterren, dat is een ander ding. Maar je moet de wijsheid van de sterren kennen om op ze te vertrouwen.

Je hebt een innerlijk begeleidingssysteem dat van boven komt. Het komt niet van kleinheid. Het komt van grootheid. Het komt niet van kleine tekenen maar van een groot ongemarkeerd gebied. Je moet vertrouwen. Welke andere keuze heb je?

De vlucht waarvoor je hebt ingetekend heeft geen kleine rails waar je je aan vast kunt houden. Hij heeft geen kleine plaatsen waar je je voeten kunt neerzetten. Om te vliegen, moet je uitstappen.

Je hebt je hele leven gevlogen.

Je hele leven is een vlucht naar grootheid, in het andere geval ontvlucht je het.

Vlieg of vlucht.

Ga vooruit of trek je terug.

Verzet je of accepteer.

Houd terug of laat los.

Nu is het tijd om los te laten. Je hebt genoeg vasthouden gehad.

En je hebt vastgehouden aan fantasie.

Laat fantasie los en je hebt Mij.

Dat is wat er overblijft.

Na fantasie, is er God.

Alles wat je ooit had was Mij.

Je dacht gewoon dat je iets had, maar het iets dat je dacht dat je had was er niet. Je dacht dat je angst had en gevaar. Wat heb je een verbeelding.

Steeds heb je Mij gehad en Ik ben Alles wat je hebt gehad.

Is dat zo slecht?

Maakt het jou minder dat je God steeds gehad hebt?

Je onbewust te zijn van wat je had, betekent dat je niet oplettend geweest bent.

Je bent slechts kleinigheden aan het tellen geweest. Zo druk met tellen dat je vergat omhoog te kijken en dat te zien wat tellen te boven gaat. Je hebt het meetbare gemeten en vergeten naar het Onmeetbare te kijken.

Ik ben ook te groot om te worden gemeten. Hoe meet je Oneindigheid?

Je hebt geprobeerd de afstand tussen jou en Mij te meten en Ik zeg je dat er geen afstand te meten is. Afstand bestaat niet. Jij en Ik bestaan. Eenheid bestaat.

Hoe ver kun je Eén tellen?

Dat jij en Ik ooit gescheiden waren is illusie. Dat We stukjes opnieuw moeten verbinden in Heelheid is ook illusie.

Precies hier, op dit moment, heb je het allemaal.

Je bent geen splinter. Je bent geen afgescheurd stuk. Je bent Heelheid. Alleen ben je dat vergeten. Ik herinner jou daaraan en jij bent bang het te geloven, want je vreest dat het niet waar zou zijn, en je wilt niet nog een keer teleurgesteld worden.

Ik ben nooit in jou teleurgesteld geweest. Ik heb jou altijd gezien als Mijn kostbare Zelf. Nu is dat wat jij moet zien. En zie het nu. Zie Ons Samenzijn en niet een ingebeeld verheimelijken. Want tenzij je opengaat voor Onze Eenheid, ben je aan het verhullen.

vertaald door: Luus