De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 6 februari 2017

Heavenletter 29 Spontaan / Geplaatst 6 Februari 2017

Spontaan
Brief uit de Hemel
Geplaatst 6 Februari 2017God zei :

Wanneer is een gedachte in jouw hoofd Mijn gedachte en wanneer is ze van jou zelf? Wanneer is het Mijn impuls of jouw vermoeide gril? Wanneer is het vreugde of slechts afleiding van iets waarover je niet wilt nadenken?

Als je in Mijn gedachtenstructuur bent, dan ben je niet in programmering uit het verleden. Je staat niet op automatisch omdat dat uit het verleden is. Spontaan is niet automatisch. Gebruikelijk is niet spontaan. Spontaan is spontaan.

Laat jouw leven over aan jouw doel. Jouw doel is Mij te hebben en Mij te volgen. Houd Mij bij je in jouw plan en jouw doel zal worden vervuld. Houd je oog gericht op jouw doel, omdat jouw voornemen jouw doel brengt.

Laat jouw doel zijn Mijn Wil te doen en je zult niet gevangen worden op de kleine takken van jouw wil. Als de achtergrond waar jij vandaan komt is Mijn Wil bevorderen, dan zul je geen energie verspillen aan de braamstruiken, of als je dat wel doet, dan zul je aan ze voorbij komen en spoedig de open plek vinden.

Wees niet zo bezig met wat je zegt of doet. Dat is niet jouw zorg. Ik ben jouw zorg.

De moeilijkheid van proberen volmaakt te zijn ligt in jouw aandacht die naar de verkeerde plaats gaat.

Als je perfect probeert te zijn, is jouw aandacht niet op Mij gericht. Je bent in de uitkomst in plaats van in Mijn visie. Vertrouw op Mijn perfectie. Ontspan je in Mijn perfectie. Vanuit die staat van vertrouwen, zal jouw energiegebruik het Universum ten goede komen.

Je zult geen gevechten leveren in jezelf of met anderen. Je zult niet bij kleine schermutselingen betrokken raken. Je zult naar Mij kijken. Houd je oog op Mij gericht en dan zullen omwegen niet die van jou zijn. Je zult het leven leven boven de kuilen van de weg.

De vraag is: Wat wil je echt, tijdverdrijf of doel? Als je dit leest, dan is jouw antwoord doel. Je wordt niet perfect (in jouw ogen, in de ogen van de wereld) vanwege die keuze, maar je wordt doelbewust.

Welke activiteit je ook speelt, breng Mij er met jou in. Het spel, hetzelfde, maar de bedoeling anders, en daarom is alles anders.

Intentie is een achtergrondkleur. Hij is er altijd. Hij omringt je en verheft je. Kies jouw achtergrondkleur. Als jouw achtergrondkleur is gekozen, dan heb je hem, en is hij van jou. Jouw intentie is aan jou om te kiezen. Eens gekozen, heb je haar en ze kleurt alles wat je doet. De kleur die je kiest zal elke dag beïnvloeden. Hij zal alles beïnvloeden.

Intentie is geen ijdele zaak.

Het is hoe jij jouw leven begroet.

Het is hoe jij jouw leven ontmoet.

Ik stel voor dat Je Mij begroet. Ik stel voor dat je Mij ontmoet.

Dit betekent niet ontsnappen aan of het vermijden van fysiek bestaan. Het betekent dat je Mij met je meeneemt. Het betekent Mijn aanwezigheid erbij betrekken. Het betekent jouw intentie met je meenemen. Het betekent dat jouw doel naast je loopt.

Jouw doel is niet om te volbrengen. Jouw doel moet niet bereikt worden. Jouw doel is Mij met je mee te nemen. Nodig Mij stil in jouw bewustzijn uit. Laat Mij jouw leven filteren met zonlicht. Laat Mij de lasten (er zijn er geen) dragen. En jullie, Mijn kinderen, jullie dragen Mijn vertrouwen, Mijn liefde, en jullie stille bewustzijn van Mijn aanwezigheid. Dit is hoe je het aanzicht van de Aarde verandert. Dit is hoe het doel van de Schepping wordt vervuld.

vertaald door: Luus