Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 27 februari 2017

Heavenletter 392 Niveaus van Verlangen / Geplaatst 27 februari 2017

Niveaus van Verlangen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 27 februari 2017God zei :

Waar je ook maar naar verlangt, het bevindt zich binnen jouw bereik. Je dacht dat het ver weg was, maar het bevindt zich hier gewoon recht voor je. Met andere woorden, wat je ook maar wilt, je kunt het hebben.

Dit betekent niet dat iedereen jou zal gehoorzamen. Het betekent niet dat het leven altijd naar jouw wens verloopt. Het betekent niet dat je altijd aangenomen zult worden voor een bepaalde baan waar je naar op zoek was of dat een bepaald persoon verliefd op je zal worden omdat jij dat wilt.

Hoewel dingen kunnen gebeuren precies zoals je zou willen, hoeft dat niet zo te gaan, en toch worden je verlangens vervuld. De controle over hoe jouw verlangens worden vervuld is niet jouw terrein, maar niettemin brengen je verlangens jou je beloningen.


Soms verlang je voor jezelf datgene wat eigenlijk de verlangens van anderen voor jou zijn en niet wat jij voor jezelf verlangt. Soms duw je je ware verlangens weg omdat je bang bent dat je faalt wanneer je verlangen wordt vervuld.

Verlangens veranderen. Jouw ziel zal dat weten vóórdat jij dat bewust weet, waarschijnlijk lang van tevoren. Misschien is een verlangen, wanneer het in vervulling is gegaan, niet meer jouw verlangen.

Wat zijn je verlangens ? Wanneer er direct op dit moment een verlangen vervuld kon zijn, welk verlangen zou dat dan zijn ? Denk hier eerst even over na voordat je antwoord geeft omdat er veel van je antwoord afhangt. Je zou je verlangen niet willen verspillen. Misschien heb je wel behoefte aan een groter verlangen.

Verlang er naar om meer in liefde te groeien dan dat je verliefd wordt.

Verlang er naar dat jou wil Mijn Wil vervult.

Verlang er naar dat de wereld zich baadt in helend water, vervuld van vrede en liefde, want helen is heilig.

Verlang naar overvloed voor allen, en dan geldt dat ook voor jou.

Verlangen naar geld is een te klein verlangen. Dat verlangen kan jou niet overeind houden. Verlang er naar om die gouden dingen te geven die jij dan voor jezelf weer aantrekt.

Verlang verlangens. Verlang naar hoogverheven zaken. Verlang naar uitgebreide zaken. Verlang naar diepgaande dingen.

Je hebt jezelf verlangens ontzegd. Je bent terughoudend geweest in het lopen van de race. Velen van jullie hebben opgegeven voordat je zelfs maar van start was gegaan. Velen van jullie hebben eventjes geroken aan je verlangens, alsof het zinloos was om te verlangen.

Maar verlangen is nuttig. Het is nuttig voor het universum. Het is nuttig voor Mij. Jullie verlangens zijn een vorm van communiceren met Mij.

Luister naar Mij, en je verlangens zullen groeien. Je reikwijdte groeit spiraalsgewijs altijd maar door, en dat betekent dat je visie zich uitbreidt. En wanneer je visie zich uitbreidt, dan breiden je verlangens zich ook uit.

Je kunt niet langer alleen iets voor jezelf verlangen. Je kunt niet langer alleen maar lippendienst verlenen aan het verlangen naar vrede op aarde en goede wil voor mensen. Je bent de exponent geworden voor vrede en goede wil. En dus ben je Mijn exponent. Je bent de Mijne. In werkelijkheid ben je meer geworden dan de exponent. Je bent vrede en goede wil geworden. Vrede en goede wil zijn andere namen voor liefde. Het zijn andere namen voor jou.

Je ultieme verlangen is om jezelf te zijn. Je bent een planeet die zichzelf overziet om ongekend rijkdommen te ontdekken. Van hoeveel rijkdom van binnen in je jij je ook maar bewust bent, er is nog meer, en dus nemen je verlangens toe. Je haalt verlangens uit je hart tevoorschijn waar ze groeiden. Laat je verlangens uit je hart komen, want verlangen is verbinding met leven.

En het is prima om te verlangen naar wat je al hebt en een tijdje tevreden te zijn.

Alle goedheid is er voor jou. Verlang er meer van, op welke manier het ook maar naar je toe komt.

vertaald door: ancoterpstra