De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 27 februari 2017

De Raad – Zet Je Magneten Aan / 26 februari 2017 / Ron Head

De Raad –
Zet Je Magneten Aan
26 februari 2017 / Ron Head

We hebben een vrij nieuw bericht voor velen van jullie. De titel van dit bericht zegt het eigenlijk al, maar laten we het een beetje bespreken.

Sommigen van jullie leven al binnen kleine groepen van gelijkgestemden. Sommigen van jullie zitten zelfs binnen tamelijk grote cirkels en kunnen dingen vrijelijk bespreken met veel mensen. Maar de waarheid voor velen van jullie is dat jullie je erg alleen en apart voelen. Er was een tijd dat dit waar was, en vanwege de noodzaak om jullie toenemende trillingen te verspreiden over de wereld, was het noodzakelijk. Dit is niet langer het geval. Aangezien er elk jaar veel meer zijn ontwaakt, hebben jullie trillingsvelden een effect op alles, zo veel zelfs dat er meer mensen dan waarschijnlijk, om jullie heen zijn die jullie ideeën zullen accepteren, dan jullie je kunnen voorstellen.

Dit heeft nu het punt bereikt waarop jullie het principe van "waar twee of meer vergaderd zijn" kunnen gebruiken. Nu, velen van jullie hebben je zo anders gevoeld als de mensen om je heen dat je nog nooit met anderen gesproken hebt over dingen van een spirituele aard. Er is ook de mogelijkheid dat je zou worden vervolgd voor zulke dingen in het verleden en je maakte een diepe innerlijke belofte aan jezelf nooit weer bloot te stellen op dergelijke manieren.


Nou, ook al is dat misschien wat er met je gebeurd is in het verre verleden, het zal nu niet gebeuren. Niemand zal je verbranden, je verdrinken, of een van die andere verschrikkelijke dingen, omdat je spreekt over bewustzijn, ascensie, of andere dingen van deze aard. Ja, er zijn waarschijnlijk nog steeds mensen, waar je bent, die het niet begrijpen, of die er misschien mee lachen of soms met hun ogen rollen. Maar we kunnen ons redelijk veilig voelen door te zeggen dat het geen pijn zal doen.

De kracht die jullie hebben om de veranderingen in jullie wereld te beïnvloeden zal exponentieel vergroten als jullie je verenigen met anderen, als jullie met hen spreken, met hen mediteren en intenties met hen delen. En, zoals we al zeiden, het vinden van anderen zoals jij gaat nu veel makkelijker dan je denkt. Als je terloops een simpel idee laat vallen tijdens een gesprek, kun je verbaasd zijn over de reactie. Misschien moet je in plaats van te beginnen met "Toen ik gisteren ..." proberen "Na mijn meditatie gisteren ...". Of als je empathisch bent, zou je kunnen zeggen, "De energie is zeker een stuk hoger vandaag. Voel jij het ook?” Wanneer je de beslissing maakt dat je de wereld niet langer op armlengte wilt houden, zul je het erg makkelijk vinden om zulke dingen te zeggen. En vergeet niet, de persoon voor je kunnen heel goed net zo terughoudend zijn in het openstellen als jij bent geweest. Maar een zaad gedachte zal zijn geplant.

Nu, omdat we meditatie al hebben genoemd, laat ons jullie daar dan ook een beeld voor geven. Visualiseer een krachtige magneet binnenin je. Deze magneet heeft een schakelaar aan de zijkant. En als je hem aanzet, zal het beginnen anderen van jouw vibratie in jouw veld te brengen. Nu is alles wat je hoeft te doen, erachter te komen wie zij zijn. Het is niet belangrijk dat ze het over alles met je eens zijn. Dat zou iets van een wonder zijn. Maar je zult degenen vinden die hetzelfde doel hebben en die hun doelen met jou willen delen. En jullie zullen niets toevoegen aan elkaars krachten, jullie zullen het vermenigvuldigen.

Het is nu tijd om dit te laten gebeuren. En het is nu mogelijk.

De Raad


vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Copyright © Ronald Head. Alle rechten voorbehouden. U kunt kopiëren en dit materiaal te herverdelen, zolang je het niet veranderen op enigerlei wijze, de inhoud blijft volledig, en u deze verklaring inzake auteursrecht verband zijn onder meer: http://ronahead.com/