Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 14 februari 2017

Dagtekst van Dinsdag 14 Februari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Dinsdag 14 Februari 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

De wetten van de economie zijn ook geldig op spiritueel gebied –

"Men stelt vast dat steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in economie en financiën. Op dit gebied worden ze allemaal kampioenen, tenminste, dat denken ze. Want indien ze werkelijk een goed inzicht hadden in de economische en financiële vraagstukken, zouden ze geleerd hebben zich in de eerste plaats te bekommeren om de spirituele rijkdommen die ze van de Hemel ontvangen, hoe deze te bewaren en te doen renderen.

De eerste de beste domoor weet dat wanneer hij zijn kapitaal niet laat renderen, hij na een tijdje niets meer heeft, want een kapitaal dat niet belegd wordt, verdwijnt snel. Maar op het spirituele vlak laten zelfs de meest ontwikkelde mensen toe dat ze armer worden: ze vergeten dat het licht, de warmte en de innerlijke rijkdom snel uitgeput raken, wanneer men er niet elke dag aan werkt om ze te vermeerderen. En hoe kan je ze doen groeien? Door gebed, meditatie en oefeningen. Door je elke dag te verbinden met de onuitputtelijke Bron van het goddelijke leven, zul je voortdurend je energieën vernieuwen om je taak te kunnen blijven vervullen."