De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 4 januari 2017

Quan Yin “Kies je Focus” / 2 Januari 2016 / Jenny Schiltz


Quan Yin
 “Kies je Focus”
2 Januari 2016 / Jenny Schiltz

Jenny: Gelukkig Nieuw Jaar iedereen! Ik hoop dat jullie feestdagen seizoen vol geweest is van vreugde en gelach. Ik bracht heel veel tijd door met gewoonweg te zijn. De opwaarderingen die wij gedurende de afgelopen paar weken gehad hebben zijn enorm geweest. Aan sommigen werd toegang gegeven tot de hogere Lichtniveaus, hogere gidsen en rijken. Het is een echt bewijs voor hoeveel Licht er verankerd werd in de Aarde en in ons wezen.

Nu is een geweldige tijd om in contact te komen met je gidsen, je hoogste aspect, en je team van wezens die jou assisteren. Zelfs als je hen niet kunt zien/horen/voelen, ga eenvoudig in meditatie met de intentie van je met hen te verbinden. Breng wit/gouden licht boven je en in je wezen via je kroon. Laat het je volledige wezen verwarmen, voel de Liefde die zij voor jou hebben. Beoefen deze verbinding vaak en je zult gewaarworden dat het binnenin je versterkt.

Emotioneel worden wij gezuiverd van overtuigingen/geloven en de conditionering die niet overeenkomt met of niet kan overleven in de hogere frequenties. Deze worden aan ons op veelvoudige manieren, dromen, opkomende herinneringen, en zelfs door triggers getoond. Deze kunnen overweldigend aanvoelen, maar sta jezelf een moment toe om een stap terug te zetten en echt te verwerken wat er aan het gebeuren is, wat er getoond wordt. Wat je ziet, is dan de worteloorzaak die je moet genezen. Het kan enorm veel eerlijkheid nemen om echt te zien wat er aan het plaatsvinden is en dan acties te ondernemen om de dingen te veranderen.


Onderschat niet de kracht die je hebt om jezelf via eerlijkheid en Zelf-Liefde te genezen. Ik had recentelijk een herinnering die naar de oppervlakte kwam waar ik wreed tegen mijn hond was geweest. Ik was toentertijd elf jaar. Als een volwassene kan ik mijn acties verklaren. Ik was een kind die fysiek en emotioneel misbruikt werd, ik behandelde mijn hond eenvoudig op de manier waarop ik behandeld werd. Niettemin doet dat niets om het schuldgevoel en de pijn te genezen die ik voelde als een kind toen de hond waar ik van hield angstig wegdook vanwege mijn acties en kwaadheid. De herinnering die naar de oppervlakte kwam, was van mij zittend aan een picknick tafel mijn hond vragend om mij te vergeven, hetgeen zij deed. Niettemin was haar vergiffenis niet voldoende. Ik moest mezelf ook vergeven. Dus ging ik de herinnering binnen en liep naar mezelf als een kind en omhelsde haar. Ik vertelde haar dat ik haar vergaf en van haar hield. Ik vertelde haar dat haar grootste angst niet uitgekomen was, zij misbruikte haar kinderen of andere dieren niet. Zij ging niet door met te doen wat haar aangedaan was. Zij/Ik verbraken de familiecyclus van misbruik. Ik hield mijn jongere zelf in mijn armen, en we huilden beide terwijl vergiffenis en bevrijding over ons beide heen spoelde. Ook jij hebt de kracht om jezelf op deze manier te genezen. Neem het eenvoudig moment na moment, herinnering na herinnering.  

Met het diepe werk dat er rondom de klok aan het plaatsvinden is, kunnen angsten naar boven komen. Dit kan frustrerend zijn, wanneer je dacht dat je hen al onder ogen gekomen en overwonnen had. Wanneer zij naar boven komen, vraag aan jezelf wat het is dat je nodig hebt en wilt. Bijvoorbeeld, als je angst is van de huidige gebeurtenissen die in de wereld gebeuren, vraag aan jezelf wat is het dat ik nodig heb en wil? Wil ik en heb ik zekerheid en stabiliteit nodig? Draai het dan om in/naar verkondigende zinnen: IK HEB ZEKERHEID. IK BEN STABIEL. IK BEN VEILIG. Zeg deze dingen totdat de angst verdwijnt.

Fysiek kunnen deze Lichtgolven echt een tol eisen. Zo velen ervaren extreme uitputting, gewrichtspijn, hoofdpijnen, oorpijnen met heel veel suizen/hoge tonen in de oren, huiduitslag,  maag en darmen die van streek zijn. Er zijn momenten wanneer het lichaam stopt met verwerken en wat eens tevreden stelde doet dat niet langer meer. Er kan ook een bizarre onbedwingbare trek voor voedsel zijn. Sommigen mogen bij zichzelf gewaarworden te “vergeten” om hun gewoonlijke supplementen in te nemen. Dit is algemeen tijdens kolossale opwaarderingen. Keer terug naar de supplementen wanneer jij je daartoe geleid voelt. Boven alles, luister naar je lichaam en wat het nodig heeft.Dit pad te bewandelen betekent dat je luistert naar jezelf en je begeleiding boven alles. Als een maatschappij werden wij geconditioneerd om onze macht weg te geven aan onze regering, religieuze figuren, dokters, leraren en werkgevers. Luisteren naar je innerlijke begeleiding is essentieel in het terugnemen van je macht.

Gisteren, heb ik me nauwelijks bewogen en deed twee dutjes gedurende de dag. Ik besloot om een sjamanistische reis te doen terwijl ik rustte in de Zon en werd onmiddellijk begroet door mijn gidsen, de één na de ander terwijl ik het pad afliep naar het heilige vuur waar ik mijn “grootmoeder” ontmoette. Toen ik bij het grote vuur aankwam, begroette zij een ieder van ons met een kopje van iets. Zij zei dat dit een toast was op de grote veranderingen die ik aan het ondergaan was, maar toen lachten zij allemaal omdat zij wisten dat ik me schuldig voelde voor rond te liggen en niets te doen de gehele dag lang. Zij zeiden dat als ik begreep wat er aan het plaatsvinden was, dat ik me behoorlijk voldaan zou voelen. Ik lachte met hen mee, omdat ik mezelf berispt had gedurende de dag over dat ik iets of wat dan ook had moeten doen. Het is zo grappig hoe de menselijke geest dit proces zoveel moeilijker kan maken. Terwijl ik mijn Lichaam diens noodzaak om te rusten eerde, eerde ik niet het proces dat plaatsvond op een emotioneel/mentaal niveau. Het is een werk in voortgang.

Vanochtend ontwaakte ik en voelde me energiek en helder. In meditatie vroeg ik aan mijn team wat wij moeten begrijpen met voorwaarts te gaan. Quan Yin kwam naar voren en channelde een boodschap. Voordat je de boodschap leest, of ernaar luistert, vraag je kroon en hartchakra om zich volledig te openen, zodat je de frequenties kunt absorberen die in de boodschap hieronder verstrekt worden.

Dank je wel aan iedereen die dit werk lezen en delen. Het betekent de wereld. Jullie allemaal heel veel Liefde en Zegeningen sturend.

Jenny

*****

Quan Yin:Groeten, wij zijn in de meest verbazingwekkende tijd. Kunnen jullie dat voelen? Kunnen jullie de frequenties voelen die er in/naar jullie Aarde komen, en hoe zij alles veranderen? Want jullie moeten begrijpen, dat jullie het zijn die de veranderingen moeten zien. Jullie zijn het die met nieuwe ogen moeten kijken. Jullie zijn het die de veranderingen moeten zien in ieder persoon … in alles. Jullie zijn het die naar het goede moeten zoeken.

In jullie werkelijkheid zijn er heel veel meervoudige lagen van werkelijkheid. Geen van hen zijn echt, geen van hen zijn onjuist. Zij zijn eenvoudig … zij zijn eenvoudig ervaringen. Jij hebt de keuze in welke je graag zou willen zijn.

Iedereen neemt aan dat verandering in één grote beweging zal komen, een grote veeg met de hand, maar dat is niet hoe het werkt. Het verandert eenvoudig, het is moment na moment, beslissing na beslissing. Verandering wordt door jullie gemaakt in ieder moment. Kunnen jullie stoppen met wat jullie altijd gedaan hebben? … en een frisse kijk om jullie heen nemen. Kunnen jullie kiezen door jullie focus te verhuizen uit dingen waarvan jullie al weten dat zij bestaan, en in plaats daarvan naar het nieuwe zoeken?

Wanneer men ontwaakt, is het zeer gewoon om de tragedies te zien die er plaatsgevonden hebben. Het is zeer gewoon voor hen om zich verloren, overweldigd en angstig te voelen. Dit maakt deel uit van het proces. Maar wanneer men eenmaal goed geïnformeerd is over de onderbuik over het functioneren eronder dat plaatsvindt in jullie maatschappij … waarom kiezen jullie dan om daar te blijven?

Deze Aarde werd ingezaaid met zoveel heldere stralende zielen die echte verandering aan het maken zijn. Vind hen! Zie hun invloed en verleen dan je energie aan hen … want zij zijn het pad.

Echter, wanneer al je energie verbruikt wordt met te zien wat er verkeerd is … heb je niets over om te geven. Dus dit is waarom wij jullie vertellen dat jij je werkelijkheid kiest. Welke werkelijkheid voed jij? Want vergis je niet, jij voedt welzeker je werkelijkheid. Focus jij je op wat er aldus verkeerd is, zodat je mist wat er aldus goed is?

Er liggen grote veranderingen in het verschiet voor diegenen die zichzelf kunnen verwijderen uit de doorgaande cirkel. Sommigen van jullie zullen alleen zien wat jullie gezien hebben, terwijl anderen de ingrijpende veranderingen zullen zien. In ieder moment, weet dat het een keuze is, omdat er het goede is, omdat in alles De Bron is. Kunnen jullie het zien?
Wij vragen aan diegenen die het Licht vasthouden, die de frequenties vasthouden, om er zeker van te zijn dat er te allen tijde toegang verkregen wordt tot de hoogste frequenties. Want jullie zijn de scheppers.

Wij zullen vragen dat jullie het potentieel zien in allen om jullie heen, zoals wij het potentieel in jullie zien. Wij vragen dat jullie de ziel zien in allen om jullie heen, zoals wij de ziel in jullie zien.

Dit is alles voor nu … Jullie hebben onze Liefde, onze ondersteuning.

Ik ben het, Quan Yin.

Vertaling/Transcript van de Video: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2017 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/

 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.

**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **