De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 3 januari 2017

kryon: Vraag en Antwoord 776: Menselijke klonen en zielen. /3 januari 2017 / Lee Carroll


776: Menselijke klonen  en zielen.
3 januari 2017 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Vraag: Lieve Kryon. Hebben gekloonde mensen een ziel zoals wij? Dient klonen een hoger doel? Als dat zo is, hoe dan?

Antwoord: Geliefden, het is belangrijk dat jullie weten dat Spirit niet in een vacuüm bestaat. Het was de energie van Spirit die jullie wetenschap in staat stelde om te klonen en ook een aantal andere dingen rondom de wat jullie de ‘normale’ manier noemen om geboren te worden op deze planeet. Laat mij jullie dit vragen: Als het producerende lichaam wordt geholpen bij de geboorte, heeft het kind dan een normale ziel? Wat denken jullie van het invriezen van eicellen om die later te gebruiken? Heeft dat kind wel of niet een normale ziel?

Het antwoord voor dit alles en het potentieel van klonen is ja! De entiteit die binnenkomt bij al deze menselijke incarnaties, ongeacht de technologie, is zich totaal bewust van de omstandigheden erom heen en heeft deze uitdaging actief uitgekozen. Denk aan de uitdaging als jullie op een dag een mens klonen! De ziel zal daarvoor in de rij hebben gestaan…. net zoals jullie dit hebben gedaan.

Kryon