Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 1 januari 2017

Een Moment Van overweging: Galactische codex / Geplaatst 1 januari 2017

Een Moment Van overweging:

 Galactische codex


 Geplaatst 1 januari 2017

https://www.youtube.com/watch?v=ayhZKBmRwdk


Gepubliceerd op 10 jul. 2015
Deze Codex wordt de Galactische Codex genoemd en vertegenwoordigt een legale basis voor alle acties van de Confederatie in deze en andere sterrenstelsels.
Deze Codex is geen rigide reeks van externe wetten maar een gesystematiseerde code van innerlijke ethiek van alle zielen van Licht die alle wezens van het Licht zullen aanvaarden vanuit hun vrije wil, omdat het hun innerlijke waarheid weerspiegelt.
We zullen nu de Galactische Codex weergeven in een vorm die begrijpelijk is voor een gemiddeld ontwaakt wezen in een menselijke samenleving.