De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 1 januari 2017

Een Moment Van overweging: Galactische codex / Geplaatst 1 januari 2017

Een Moment Van overweging:

 Galactische codex


 Geplaatst 1 januari 2017

https://www.youtube.com/watch?v=ayhZKBmRwdk


Gepubliceerd op 10 jul. 2015
Deze Codex wordt de Galactische Codex genoemd en vertegenwoordigt een legale basis voor alle acties van de Confederatie in deze en andere sterrenstelsels.
Deze Codex is geen rigide reeks van externe wetten maar een gesystematiseerde code van innerlijke ethiek van alle zielen van Licht die alle wezens van het Licht zullen aanvaarden vanuit hun vrije wil, omdat het hun innerlijke waarheid weerspiegelt.
We zullen nu de Galactische Codex weergeven in een vorm die begrijpelijk is voor een gemiddeld ontwaakt wezen in een menselijke samenleving.