De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 4 januari 2017

Dagtekst van Woensdag 4 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Woensdag 4 Januari 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Haarden van licht die een verbinding maken tussen de aarde en de hemel –

"Het is nodig om haarden van licht te creëren over de hele wereld, zodat ze een verbinding maken tussen de aarde en de hemel. Ze vormen levende kanalen waarlangs de goddelijke zegeningen afdalen voor alle mensen. Gelukkig bestaan dergelijke haarden reeds, want zonder hen zou de aarde ten prooi vallen aan al de donkere en destructieve krachten.

Wil je echt je familie, je land, de hele wereld helpen? Probeer dan overal waar je komt, een bron van licht te creëren, maak jezelf tot een bron van licht, waardoor de aarde in contact kan komen met de Hemel. Dit is de meest glorieuze taak die je kunt ondernemen: ervoor zorgen dat alle menselijke zielen profiteren van jouw inspanningen, zodat zij spiritueel voedsel en vreugde ontvangen dankzij jouw werk."