De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 5 januari 2017

Dagtekst van Donderdag 5 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 5 Januari 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Momenten van volmaakt geluk - denk eraan ze te delen met de hele wereld

"Alsof je plotseling een geschenk uit de hemel hebt ontvangen, zo zijn er dagen dat je je onverklaarbaar rijk, gelukkig en vredig voelt ... Denk je er op die momenten aan om die innerlijke overvloed te delen met zij die ongelukkig en eenzaam zijn? ... Leer om iets van deze rijkdom weg te geven, iets van deze volheid die je niet eens kunt bevatten, en zeg: "Beste broeders en zusters over de hele wereld, wat ik heb ontvangen is zo magnifiek! Ik wil het met jullie delen. Neem van deze vreugde, neem van dit licht.

Wanneer je bewustzijn voldoende ontwikkeld zal zijn om eraan te denken anderen te laten delen in je geluk, zul je niet enkel worden ingeschreven in de hemelse registers als intelligent en goed. Bovendien zal hetgeen je hebt uitgedeeld op je rekening in de hemelse "banken" geplaatst worden, zodat je ervan gebruik kunt maken op de dag dat je het nodig hebt. Want alles wat je op die manier uitdeelt, blijft in jouw bezit. Omdat je het geplaatst hebt bij de voorraden van boven, kan niemand het je afnemen."