Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

donderdag 5 januari 2017

Dagtekst van Donderdag 5 Januari 2017 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Donderdag 5 Januari 2017
door Omraam Mikhael Aivanhov

Momenten van volmaakt geluk - denk eraan ze te delen met de hele wereld

"Alsof je plotseling een geschenk uit de hemel hebt ontvangen, zo zijn er dagen dat je je onverklaarbaar rijk, gelukkig en vredig voelt ... Denk je er op die momenten aan om die innerlijke overvloed te delen met zij die ongelukkig en eenzaam zijn? ... Leer om iets van deze rijkdom weg te geven, iets van deze volheid die je niet eens kunt bevatten, en zeg: "Beste broeders en zusters over de hele wereld, wat ik heb ontvangen is zo magnifiek! Ik wil het met jullie delen. Neem van deze vreugde, neem van dit licht.

Wanneer je bewustzijn voldoende ontwikkeld zal zijn om eraan te denken anderen te laten delen in je geluk, zul je niet enkel worden ingeschreven in de hemelse registers als intelligent en goed. Bovendien zal hetgeen je hebt uitgedeeld op je rekening in de hemelse "banken" geplaatst worden, zodat je ervan gebruik kunt maken op de dag dat je het nodig hebt. Want alles wat je op die manier uitdeelt, blijft in jouw bezit. Omdat je het geplaatst hebt bij de voorraden van boven, kan niemand het je afnemen."