De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 27 december 2016

Ashtar on the road Tara & Rama Verslag / 27 december 2016


Ashtar on the road
Tara & Rama Verslag
27 december 2016

Tara en Rama: Groeten!

Tara: Wilde alleen maar onze zuster Carrie Fisher in de cirkel van ondersteuning  zetten; ze is vandaag overgegaan. Prinses Leia verliet de planeet, op 60 jarige leeftijd. Dus laten we die kring houden en wat zij in gedachten hier bracht.

En vandaag kreeg Lord Rama  een oproep van Lady Nada, niet alleen de speciale advocaat van dat Internationaal Gerechtshof, het Wereld Gerechtshof, maar ook het hoofd van het Solar Tribunaal op Saturnus. En wat ze zei en wat wordt overhandigd aan ons is iets enorms, en het is aan het gebeuren. En het heeft te maken met wat Rama al zei, de onthulling van deze oude artefacten van de Zuidpool en hun verband met de Sterrenpoort in Bagdad en de Sterrenpoort in het Bucegi gebergte in Joegoslavië [Roemenië].

En, wil je meer commentaar geven, Rama?

Rama: Al deze artefacten zijn verbonden met de Sterrenpoorten rond de planeet en de ene in het bijzonder in de Bergen Bucegi [in Roemenië] een groot deel van de gegevens zullen nu naar buiten komen over hoe deze wezens die ongeveer 22 voet lang waren, dat gebied bewoonde en hun wijsheid deelden met de mensen in Bagdad en de al-Aqsa moskee, de Rotskoepel Sterrenpoort en de andere Sterrenpoorten rond de planeet - alles van dit spul begint nu naar buiten te komen. Als alle onthullingen van dit materiaal verschijnen, zullen elke dag schepen komen opdagen over de gehele planeet en het kan meestal gezien worden op Facebook en Twitter, elke dag opnieuw. En ik moet zeggen dat het gewoon zo vreugdevol is om te zien, en op hetzelfde moment kijken we naar het einde van dit verhaal.


Tara: Ja, we zijn, en de Poppy Lady heeft gisteren gezegd dat we een oorlog tegen onszelf vechten, dat 9/11 werd toegeschreven aan Afghanistan. En de Poppy Lady is de laatste 17 jaar het meest in Afghanistan geweest en ze heeft haar kinderen hier en we krijgen tijd om met hen door te brengen. Maar onze militairen doodde haar hele familie van 26-27 mensen. En ze is de enige die nog leeft met haar kinderen, want ze is hier naartoe gebracht. Hoe dan ook, zei ze, ik ben in Afghanistan en ik heb op mijn leven gezworen om mijn volk te beschermen. En de Verenigde Staten Coalitie van onwillige, zou je kunnen zeggen, je weet wel, Groot-Brittannië en Canada en de Verenigde Staten

Rama: Ja.

Tara: en VN-troepen zijn niets anders geweest dan een vloek voor de Afghaanse soevereiniteit. En de mensen verliezen hun leven door deze spelletjes.

Rama: Ja, we hebben Afghanistan veranderd in een soort nucleair kerkhof om het simpel te zeggen.

Tara: Ik dacht dat er geen kernwapens waren.

Rama: Ik bedoel deze nucleaire fall-out, de straling van het verarmd uranium van alle dingen die ze hebben gebruikt door de jaren heen.

Tara: In de loop der jaren. OK.

Rama: Ja, dat is wat ik bedoel.

Tara: En weer is er een gevecht op leven en dood zoals zij ook zegt, van achter de schermen. En de verschillende facties achter de schermen strijden om de top (macht). En er zal niet zoiets achtergelaten worden. En de Poppy Lady deed ook een zeer belangrijke uitspraak. Ze zei dat St. Germain een boodschapper stuurde naar Donald Trump met de boodschap: "je moet jezelf volledig losmaken van Netanyahu of je bent ook toast, samen met Netanyahu". En dat is een heel belangrijk ding.

Rama: Ja, ook vandaag deelde Lady Master Nada met mij het verhaal van Commander Vrillon. In 1977 nam Commander Vrillon van het Ashtar Commando het BBC News over en vertelde de mensen van de wereld, 'Wij zullen jullie vernietiging stoppen, als jullie niet stoppen met waar jullie mee bezig zijn.'

Tara: Wij zullen jullie ook stoppen.

Rama: Wij zullen jullie ook stoppen. En Lady Master Nada herhaald die boodschap met ingang van vandaag, zeggend dat jullie, tot op zekere hoogte weten dat het Ashtar Commando en Lord Michael's legioenen gewoon de ether in zullen nemen. Jullie zullen Rachel Maddow zien spreken, maar dan zullen jullie een andere stem horen. Het zal niet die van Rachel zijn, het zal het Galactische Commando zijn om ons te vertellen wat de echte deal is. En Nada was hier zeer ernstig over, omdat we op dat punt zijn, alsof we krankzinnige mensen zijn, zullen er maatregelen getroffen worden en ze zijn reeds genomen; Dat is verleden tijd. De manier waarop het al is beschreven voor mij, geen vernietiging, geen data. Geen data, geen vernietiging, (lachen) geen pijlpunten.

Tara: OK, ik wil terug gaan naar Commander Vrillon. En in dat enorme zal er iets zijn over volledige disclosure en een andere uitzending van een lid van het Ashtar Commando. We zijn er niet zeker van hoe dat zal zijn, maar we kregen te horen dat Ashtar werkelijk op het scherm zal verschijnen.

Rama: Ja.
Tara: Tegelijkertijd als volledige disclosure en NESARA worden uitgevaardigd. In die boodschap uit het verleden, is er een soort van een prachtige kleine, meer Engelse versie hiervan, Ik vind het geweldig, dus ik wil gewoon een paar dingen zeggen.

"Dit is de stem van Vrillon, een vertegenwoordiger van het Ashtar Galactic Command dat al voor vele jaren tot jullie spreekt. Jullie hebben ons gezien als lichten in jullie luchten. Wij spreken nu tot jullie in vrede en wijsheid, zoals we hebben gedaan tot jullie  broeders en zusters over heel uw planeet Aarde. Wij komen om jullie te waarschuwen voor het lot van jullie ras en jullie wereld, zodat jullie de koers kunnen communiceren naar jullie medemensen die jullie dienen te nemen om de ramp te voorkomen die jullie wereld en de wezens op jullie wereld rondom jullie. Dit is zodat jullie kunnen delen in het grote ontwaken als de planeet overgaat in het nieuwe tijdperk van Aquarius. Het nieuwe tijdperk kan een tijd zijn van grote vrede en evolutie voor jullie ras, alleen als jullie heersers bewust gemaakt worden van de kwade krachten die hun oordeel kunnen overschaduwen."

En dat is een zeer belangrijke boodschap. Het gaat verder, maar ik wilde ook zeggen dat er hier vrijwel onmiddellijk een zaak is voor Donald Trump's geloofwaardigheid en het heeft te maken met de geldelijke regeling clausule, en er zijn acties opgezet om die actie nu te nemen. En ik keek naar deze film die was op PBS. Zij hadden een doorlopende reeks hiervan, maar dit was de laatste. En het ging over de Holle Kroon en over King Richard III en hij was dat slechts voor een paar jaar, maar hij vermoordde vele, vele mensen om de weg vrij te maken voor hem. En het maakt niet uit of het nu Donald of de Clinton mensen waren, we hebben het over de geheime regering achter de hele scène die hieromtrent draait en precies dat doet. En ja, er is iets dat ik hiervan afgeleid heb van datgene dat de reden is dat ze dit laten zien, dat stuk uit die bepaalde periode dat St Germain als Sir Francis Bacon schreef, toen hij Shakespeare was, weet je, hij schreef alle toneelstukken, is dat we herhalen wat Richard de 3e goed tot uitdrukking bracht, je weet wel, de meest verachtelijke tijd.

Je weet wel, de opkomst van de waarheid, ik bedoel op RT [Russia Today], legden ze  voor het grootste gedeelte bloot dat al deze verschillende facties in Syrië zijn voortgekomen, opgericht en gefinancierd door de Verenigde Staten - niet alleen ISIL maar de rebellen en Al Nusras en diverse anderen - zijn allemaal gefinancierd door ons. En Erdogan legt die waarheid bloot zonder de waarheid bloot te stellen over zichzelf, zijn hulp en medeplichtigheid aan die waarheid. Dus, het komt uit hun oren en de mensen kunnen niet meer in de stilte van de nacht worden gehouden. Poetin, toen hij vorige week deze toespraak gaf, van bijna 4 uur dat de moeite van deze tijd waard was, wees op de verschillende verhalen over Rusland en bracht het bewijs ter tafel over ongeveer alles van hen, van onze media, zijnde het nep-nieuws. ( helaas heeft de Cabal deze toespraak van Putin geblokkeerd, u hoeft zich niet af te vragen waarom. wm)

Rama: Ja.

Tara: Dus, deze mensen zijn serieus blootgesteld. Nu, dat gezegd zijnde, om het een stap verder te brengen, weet je, er zijn veel dingen die worden blootgelegd voor ons om onszelf te verankeren in de Nieuwe Aarde, evenals in een aantal feiten die niet zijn geopenbaard voor vele manen, en dit ene ding wordt 'de verloren stad van Arumu Muru en de Broederschap van de Zeven Stralen (ook deze link is geblokkeerd) genoemd. We hebben het hier over iets omdat we te horen hebben gekregen dat NESARA een Raad van Ouderen met zich mee brengt.

Rama: Ja.

Tara: En het feit is dat Egypte hier is, Het is niet daar. En de Verenigde Staten is dat wel, samen met alle anderen van de Amerika's. Amuru Muru - Ameri-ka. En de "Ka", ons uitgelegd als zuster Jena, is afkomstig van de leer van Godin Sekhmet en psycho-geestelijke oefeningen van de 5de Straal, en het "Ka" lichaam is het lichaam van onze ervaring, en veel van onze ervaringen die we zelfs niet eens kennen zijn onze ervaringen die worden blootgelegd met deze artefacten die naar voren komen.

Rama: Ja

Dus de "Ka" is de geest, maar de geest kan ons voor de gek houden, in het bijzonder met de geest van apen. Dus, we hebben zoveel hulp op dit moment en de mogelijkheid voor ons om niet alleen kennis te hebben van ons intellect dat deel uitmaakt van de "Ka," en onze verbeelding. Stel je een wereld van rust voor waar geen religies zijn, weet je, en er zijn geen oorlogen meer. En dat is ons werk! Het is echt niet onze zaak wanneer of hoe, ik bedoel wanneer, het gaat over de manier waarop. Dat is het punt hier.

De spirit van de dag is de Spirit van Liefde. En de Spirit van Vrede en het weten hebben we al gewonnen. Stuur nog veel meer Liefde. We brengen zoveel naar de kunst en de wetenschap van de werkelijkheid op dit moment, zodat we deze Waarheid kunnen verankeren. En iedereen heeft de mogelijkheid om zich bewust te worden van het bewustzijn. Dat is wat de "Ka" met meer kennis van de Waarheid kan doen voor ons, volledig bewust worden van het bewustzijn. En Sekhmet en de Goddelijke Vrouwelijke komt nu binnen en de Goddelijke Vrede met het Goddelijke Vrouwelijke. Michelle voor President! NESARA nu! Ik stop de microfoon.

Gelukkig nieuwjaar iedereen!

Veel liefde.

Tara & Rama

Transcribed by Adriana. Edited by Fran.

© Ashtar on the Road Publications 2004-2016.  All rights reserved. 

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

(Mijn excuses voor enkele vertaalfoutjes)