Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 3 januari 2017

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / Maandag 2 Januari 2017

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
Maandag 2 Januari 2017


Acceptatie is een integraal onderdeel van het verplaatsen naar een hoger vibrerende levenservaring. Zonder dat kun je je gewoon niet op een diepgaande manier met anderen of met jezelf verbinden.

Het is door de acceptatie dat jullie de goddelijke volmaaktheid erkennen in alles. Het is het hulpmiddel dat jou voorbij weerstand brengt. Weerstand creëert barrières tussen jou en anderen en ook tussen jou en jouw eigen zijndheid. Het houdt je ook in voortdurende betrokkenheid bij wat ongewenst of gevreesd is. Acceptatie is de helende sleutel tot al jouw uitdagingen, omdat het je verschuift naar een energetische ruimte die alle oplossingen bevat.

Dierbaren, de grootste vreugde die afkomstig is van de hereniging met de Bron is de zuivere acceptatie die daarmee gepaard gaat. Die acceptatie is de kern van onvoorwaardelijke liefde, eenheidsbewustzijn, en verlichting. Acceptatie is de weg naar vrede. Het is wat de pijn van afscheiding voor eens en altijd zal genezen.

Als je vooruit kijkt in dit jaar van creatie, weet dan dat acceptatie een van de belangrijkste elementen is, zowel persoonlijk als wereldwijd, want het ondersteunt de energieën waar alle zielen in hun kern naar verlangen - onvoorwaardelijke liefde, authenticiteit, en verbinding.

Aartsengel Gabriel

Vertaald wakkeremensen.blogspot.nl