Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 26 december 2016

SaLuSa - Boodschap 16 / Channeler: Dani / 23 december 2016

SaLuSa - Boodschap 16
Channeler: Dani / 23 december 2016

Leiders uit de samenleving en de Politiek zijn moedige wezens, die hun oproep van het lot hebben gevolgd en ze staan in de frontlinie, nemen emoties op van alle andere wezens die deel uitmaken van de samenleving. Hebben jullie het gevoel dat ze ook dezelfde verandering in de realiteit ervaren als jullie? Hebben jullie geluisterd naar je hart of oordelen jullie hen nog steeds? Weten jullie dat dit inzicht onderdeel is van de algehele verandering in de samenleving? Begrijpen jullie dat jullie allemaal binnen je eigen bewustzijn gestemd hebben voor bepaalde soorten wezens die te zien zijn in frontlinie? Jullie hebben altijd al zo gedaan, in het verre verleden, 2000 jaar geleden, 80 jaar geleden en nu in al jullie huidige stemmingen. Het stemsysteem van de samenleving is de uitdrukking van de wens van alle mensen om iemand te hebben die verantwoordelijk is voor de vervulling van hun sociale verlangens. Maar als mensen diegene in de frontlinie niet helpen en geen ondersteuning bieden in het proces van creatie, gebeurt hetzelfde steeds weer opnieuw en opnieuw - niemand is tevreden, teleurgesteld en blijven die leiders de schuld geven voor hun onvermogen om alles wat was beloofd te doen. In feite is zoiets dergelijks een perfect voorbeeld van uniciteit en eenheid van alle mensen - om gewoon de wens te ondersteunen en te stoppen zich te concentreren op de individuen die niet in hun eentje het geheel kunnen veranderen.

Wensen jullie je te verenigen, willen jullie een betere wereld, luisteren jullie naar de media en beschuldigen alle leiders? Hebben jullie lief of haten jullie? Stel je voor, dat jullie mooie verlangen en wens voor gezonde en gelukkige mensen over de hele wereld zich voortbeweegt op weg naar volledige eenheid, door jullie allemaal is verzonden naar degenen die daar staan en zich afvragen wat te doen met al de rommel. Zij zouden zulke krachtige inspiratie ontvangen waardoor hun harten niet koud kunnen blijven en zodra het hart geopend is, is de geest in staat om meer krachtige gedachten te ontvangen, dat ruimte zal creëren voor actie. Vergeet niet, de waarheid is dat jullie gedachten deze realiteit creëren en niemand anders kan de verandering beginnen, behalve jullie.

Er is niemand die verkeerd of slecht is - allen zijn gelijke creaties van onze Schepper en als sommige nog steeds deze afscheiding nodig hebben, dan is dat hun wil en hun behoefte aan meer ervaringen. Maar ik weet dat jullie allemaal verandering wensen, dus doe het en verhef jezelf boven deze afscheiding en zend de krachtige gedachten van onze eenheid uit.

SaLuSa

Website: SaLuSa New Messages

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl