Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 27 december 2016

Onze spirituele reis naar Schotland van 23 tot 31 juli 2016 / door Barbara Bessen

Onze spirituele reis naar Schotland van 23 tot 31 juli 2016
Schotlandreis naar oude Keltische Mysteries en in spirituele krachtoorden duiken en ervan genieten.
door Barbara Bessen
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Onze reis naar Schotland van 23 tot 31 juli 2016
In een land van mythische oorden reizen, genieten van prachtige natuur en in oude Keltische mysteries duiken…..

Dit is onze tweede reis naar Schotland. De eerste toonde ons meer een deel van de eilandenwereld en ook delen van het Hoogland. Ditmaal willen wij over land rijden en de bijzondere plaatsen in het Noorden bezoeken. Mijn eerste informatie die ik kreeg was dat Schotland maar vijf miljoen inwoners heeft. (Daarvan leven de meesten in Edinburgh en Glasgow). Daarvan wordt men zich meteen bewust als men de luchthaven van Edinburgh verlaat. Veel vrije ruimte voor mens en dier is duidelijk zichtbaar. Tegelijkertijd wordt men ook direct herinnerd aan boeken en films die met oude sagen en mythen te maken hebben.

Het lijkt erop dat er een grote rust en geborgenheid over iedereen komt. Toch komt men overal wegwijzers tegen die herinneren aan oude veldslagen en oorlogen die dit prachtige gebied ook beleefde. Wij waren in Schotland onderweg om alles te zien wat zich aanbiedt en wij stonden open voor dit soort informatie.