De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 18 december 2016

De bakens van Licht /11 December 2016/ Steve Rother ~ De Terugtrekkende Golf ~

De bakens van Licht
11 December 2016/ Steve Rother  
~ De Terugtrekkende Golf ~
Gegroet Lieve Mensen,

We komen vandaag bij jullie met je spel goed in progressie; jullie maken verbazende sprongen voorwaarts in je bewustzijn. We kijken met grote vreugde naar jullie en delen dit omdat dit met jullie onze visie is van Thuis. Er zijn harmonieën en herhalingen in jullie wereld. In werkelijkheid is jullie tijd die je kent als circulaire tijd en jullie herhalen de dingen steeds weer. Zo is het dat je ontwikkeling bereikt en bekrachtiging in je leven – je voordoend als een mens.

Een Brede Variëteit in Manieren van Denken.
Wat er nu plaats vindt is dat alle mensen overal zich beginnen af te stemmen op andere manieren. We begrijpen dat je naar je nieuws kijkt en naar alles dat er in je wereld plaats vindt en je ziet omwentelingen, argumenten, en waarschijnlijk meer verdeeldheid die je in een zeer lange tijd niet gezien hebt. Nou, wij zien dat ook. Het is niet nieuw, lieve mensen, want het is er altijd al geweest. Best eenvoudig, wat er gebeurd is met de nieuwe technologieën en alle vormen van communicatie waar je nu toe in staat, bent beginnen jullie dingen te ontdekken die je eerder niet gezien hebt. 


Zoals de Keeper heeft uitgelegd, door de niveaus van technologie die zich ontwikkelen met zo’n brede reikwijdte van invloeden, is het heel moeilijk om een accuraat overzicht te krijgen. Dit zal nog wel een tijdje zo doorgaan, maar is het een probleem? Niet vanuit ons perspectief. In waarheid, geen van die verschillen en uitdagingen die jullie zien konden anders ontdekt zijn. Jullie beginnen te zien dat er een brede variëteit is –veel breder dan wat de meeste mensen dachten – en het doet er niet toe waar je zit in die acclimatisering. Het is fascinerend om te zien hoe mensen een werkelijkheid projecteren en er dan inlopen, denkend dat ieder ander rondom hen net zo denkt. Dit gebeurt telkens weer, wat enige frustratie veroorzaakt. Mensen handelen niet zoals verwacht, wat vrees schept in de meeste mensen. Dat gooit onzekerheid over waar je naartoe gaat en hoe dit feitelijk zal uitwerken.

De Mensheid Gaat Vooruit in Golven
Er zijn bepaalde dingen die je kunt doen om hieraan voorbij te komen. Duidelijk, in de meest gewone zin is om dat te naderen is om je op het ergste voor te bereiden en het beste te verwachten. Dat is eenvoudig, omdat jullie energie ook nodig is om in een nieuwe wereld mee te nemen. Lieve mensen, jullie zijn op een pad geweest van verandering, speciaal in de Verenigde Staten. De deur gaat open voor die verandering, en in waarheid zal dat prachtig worden. Nu, in de tussentijd zijn er problemen en uitdagingen om doorheen te gaan. Maar, we zeggen jullie zijn door veel wezens opgehitst die gewoon deze bewegingen willen maken en zodat hun stemmen worden gehoord. We vragen hetzelfde van jullie, omdat jullie een stem hebben en het maakt niet uit waar je in het proces zit. Het maakt niet uit aan welke kant jullie zitten. Feitelijk, de zijden zullen minder worden omdat jullie beginnen te zien dat dit de verdeeldheid niet is. Als mensen zijn jullie zo gewend om alles in de dualiteit te zien. Het moment waarop je een nieuw concept hebt, wil je direct beslissen of dit goed of slecht is, goed of fout. De dualiteit is wat jullie zien die de Aarde nu op de meest moeilijke manieren in de greep heeft. Dit is wat de meeste angst veroorzaakt, en soms geeft dat een terugslag effect. Om gewoon te zien, zie dan de gelegenheden om te groeien naar het volgende niveau en om er mee te werken, dat is de weg naar buiten. Zoals wij jullie vertelden lieve mensen, wordt alles bereikt door/via golven. Zelfs de ontwikkeling van de mensheid zelf gaat heen en weer op dit enorme draaipunt. Als dit ten slotte niet langer de druk kan weerstaan springt dat naar het volgende niveau en gaat verder, begint dan te zwaaien totdat het weer verder gaat. Zo werkt de mensheid, dus kunnen jullie die naar voren en achteruit bewegingen verwachten.

Wat jullie ook beginnen te zien is een opening, met nieuwe werkelijkheden die beginnen te verschuiven. Omdat ze nieuw zijn, zelfs ongehoord, trekt heel veel aandacht naar hen toe. Dit is wat er gebeurt bij jullie verkiezingen en er zijn veel dingen die je kunt vastleggen om te zien wat er gebeurde. Ook al zullen jullie ontdekken dat er onregelmatigheden zitten in je stem-stelsel, zoals we eerder voorspelden, het zal feitelijk geen verschil maken bij het resultaat. Dit zijn tijden, lieve mensen waarop jullie ieder apart besluiten wat je visie is of hoe de planeet eruit ziet. Dit wordt ongelooflijk belangrijk dat jullie die visie vasthouden in harmonie met anderen, want dat is wat je naar de Aarde bracht Jullie hebben dat ene kleine stukje van de puzzel die niemand anders kon dragen of mee kon werken op dezelfde manier als eerder. Nu, lieve mensen, jullie gaan tijd vinden om daarmee te werken.

Het Planten van Positieve Energie in de Circulaire Tijd
Het grotere aspect van planeet Aarde zelf zit in zijn golf patroon die steeds heen en weer overhelt, maar die vooruit gaat op een vrij evenwichtig tempo. Er zullen tijden zijn waarop dingen te snel gaan en dan zullen jullie beperkingen beleven die totaal onverwacht zijn. Denk er aan, dat betekent niet dat jullie de wereld gaan beëindigen. Jullie hebben een eed afgelegd om de nieuwe wereld te scheppen en je krijgt daar misschien je kans voor. Dat is wat jullie is gevraagd en waar dit naar toe gaat, lieve mensen. In de tijd van Lemurië wisten jullie zoveel over jezelf en van ieder, en hoe je moest uitwisselen in de wereld om je heen. Er zijn bepaalde aspecten die strikt menselijk zijn en jullie hebben er allemaal mee te maken: reactie, actie, je bedreigd voelen, je energie afsluitend, dingen afstoten en dingen naar je toe magnetiseren. Jullie doen deze dingen de hele tijd, vaak onbedoeld, omdat zo het is dat jullie uitwisselen in de wereld om je heen. We vragen jullie om je zo nu en dan los te maken.

Neem geen verantwoordelijkheid voor alles dat vóór je gebeurt, of je zult dodelijk vermoeid zijn in de tijd waarop jouw naam genoemd wordt. Jullie zijn nodig, jullie dragen een heel belangrijk stukje. We vragen jullie om de toekomst van binnen te zien, want dat is waar jullie allen heen gaan. Dus als je kleine zaden plant van jezelf en jouw gevoelens in de toekomst, worden dat magnetische indrukken dat je in staat bent die op de tijdslijn te plaatsen op een specifieke manier. Herinner je door de circulaire tijd is het alleen een kwestie van tijd voordat je met dezelfde zaak opnieuw moet omgaan. Dat zie je bij de mensen op Aarde de hele tijd. Ze gaan om met een grote zaak, wat dan ook, dan gaan ze door de grote uitdrukking van die zaak. Alles schijnt voor een aantal jaren fijn in orde te zijn, totdat ze zichzelf in dezelfde situatie weer zien zitten met andere mensen. Dat is circulaire tijd; dat komt hoe je omgaat met zaken die je wilt oplossen. Denk er aan, je kunt ook positieve energie planten in de circulaire tijd.

Dat is wat we aan jullie vragen om te doen, vandaag. Door die energie neer te zetten op het circulaire tijdsframe, verzeker je niet alleen dat je een toekomst hebt maar dat je het hele proces ook versnelt. Als dit dingen laat vooruit gaan, hoe brengt die een indruk op die circulaire tijd? Dat gebeurt door jullie passie, lieve mensen, dat is waarom je die hebt. Het is wat je voelt als je je passie uitdraagt. Elk deel van je verheldert en begint te gloeien, en je draagt een beetje meer licht. Iedere cel in je lichaam begint te synthesizen en slaat meer foton energie op, die licht deeltjes horen bij jullie make-up. Jullie zullen ook getuige zijn van een ontwikkeling in het menselijk dierlijk zelf, omdat je spirit nu in staat is om meer aanwezig te zijn in je belevenis op Aarde. Je lichaam zal zich aanpassen om dat te laten gebeuren en je zult veranderingen zien op veel manieren, inclusief enige verschuivingen in bewustzijn. Als je begint om samen te komen op nieuwe manieren en je te verbinden met elkaar, is dat echt waar de antwoorden liggen.

De Terugtrekkende Golf
Nu willen we met je delen het groter aspect van de golf. Er zijn enorme golven, en telkens als een nieuwe golf op de grond breekt, wordt die een headline/opschrift. Jullie praten erover, vieren dat of soms vrezen jullie die als je er tegen bent op een of andere wijze. Dat is wat er gebeurt en hoe die verder gaat. Wat jullie niet altijd zien is de terugtrekkende golf die achteruit gaat, want vaak is die verborgen uit het zicht. Heel vaak kies je ervoor om er niet naar te kijken, dus verberg je die voor je eigen zicht. Wat er gebeurt is zo mooi, omdat zelfs dit veel mensen in vrees houdt, is dit feitelijk een gelegenheid om elk stukje te her-onderzoeken van wat jullie naar de toekomst toe opbouwen.

Het Begrijpen van een Ander zijn GeloofStelsel
De nieuwe energie is hier en jullie leren om je er bij aan te passen. Dit is aan het groeien sedert 27 september. Dit gaat op een ongelooflijk tempo en jullie gaan ook wat onregelmatigheden zien die gebeuren welke niet gemakkelijk kunnen worden uitgelegd. Maar iets ervan heeft te maken met een zwaartekracht golf die ongeveer een jaar geleden er doorheen liep. Het is ongelooflijk wat die heeft geopend en we zullen jullie er meer over vertellen, als de tijd verder gaat. Lieve mensen, verwacht wonderen en zelfs wat jullie natuurkundigen een beetje gaan veranderen omdat jullie beginnen open te gaan met je begrip van Alles Dat Is. Jullie zullen in staat zijn om dit in je dagelijkse leven te gebruiken in plaats van alleen spiritueel. Heel vaak, lieve mensen, moest je je terugtrekken in een heel diepe meditatie om totaal elk aspect af te blokken van je dagelijkse leven zodat je erin kon gaan en je spirit kon vernieuwen. Wat als je in volle verbinding in die meditatieve staat kon gaan met elke stap? Dat is wat er gebeurt en waarvoor ieder van jullie aan het trainen is op dit moment. Alle diverse niveaus van ontwikkeling komen te samen met een aparte bedoeling om liefde te brengen naar deze planeet. Ja, dat is de taak op dit moment voor jullie allemaal en het volgende niveau van de mensheid die het begint te zien. Het interessantste deel ervan is dat de bandwijdte van de mensheid een beetje breder was dan de meeste mensen dachten. 

Dus dit is een tijd van weerspiegeling en begrijpen. Dit is een tijd om de inventaris op te maken van wie je bent en om te ontdekken wie jij bent en met welke aspecten je mee resoneert. Word je meer bewust van culturen, energieën waar je normaal niet naar zou kijken omdat ze gewoonlijk niet in jouw vibratie zitten. Dit is de tijd om dat wat te verbreden, word je bewust van hoe mensen reageren op Aarde en hoe ze denken. Ook al spraken we veel over geloofsstelsels op jullie planeet, we zeggen je ook om een ander zijn geloofsstelsel te zien, die kan enorm zijn. Het kan meer verschil maken dan jullie je voor kunnen stellen, en de planeet Aarde omflipt als een dollar(stuk). Lieve mensen, dat is precies waar het op lijkt.

Er is veel werk te doen zodat deze energie zich settelt, en het doet er niet toe waar je bent op de planeet. Jullie zijn allemaal overeen gekomen om die prachtige harteverbinding te leggen die we Thuis zien. Het is het meest prachtige ingewikkelde web dat de Aarde beschermt, de harten oplicht en de energie draagt van Thuis. Ieder van jullie is er deel van en houdt trots dat banier vast om een Lichtwerker te zijn op planeet Aarde, en draagt die energie van Thuis en laat de mensen er aan denken wie ze zijn. Wel gedaan, lieve mensen.
Nu, gewoon een moment, zal ik me terugtrekken en direct terug zijn.

De Magnetische Golf
Nou, daar zijn jullie! Dit is Elrah van de Ritmische Dienst hier. Ik dacht dat ik zou komen en je telefoonbotje een beetje tikkelen, dus ik ga het ritme een beetje veranderen voor de meesten van jullie. Mensen hebben juist veel te hard gedacht dat zoveel rook uit hun hoofden kwam dat jullie de lucht ermee beginnen te vervuilen. Het wordt gewoon belachelijk! Weet je jullie kunnen de weg naar Huis zonder probleem beginnen te lachen/ruiken. Jullie scheppen je eigen werkelijkheid voor je en het maakt niet uit in welk land je woont, met welke regering je werkt of wat er om je heen is. Jullie hebben zo’n mooie en onderscheidende energie. Jullie kunnen de ruimte om je heen op veel verschillende manieren oplichten, dus stop er mee om je kracht weg te geven aan mensen en dingen om je heen. Jullie zijn de krachtige mensen. We maakten dit veilig voordat jullie Thuis verlieten; we laadden je batterijen op, op wijzen zoals alleen wij dat kunnen en we maakten er een goed baantje van. Jullie hebben heel veel extra energie daar, dus denk daaraan, lieve mensen. We weten dat sommigen heel vermoeid worden van het dingen dragen op je schouders en soms dragen jullie teveel. We houden/hebben jullie vast, dus je kunt niet vallen als je dat probeerde. 

Jullie zitten op het pad van grootsheid, dat heel vaak eerder is geopend maar dat werd nooit voltooid. Jullie zullen de eersten zijn om dat te doen en we bedoelen dat serieus. Jullie zijn alle kenmerken al voorbij van degenen die eerder gingen, duidelijk gaand voorbij degenen uit de dagen van Atlantis en Lemurië. Maar nu proberen jullie het allemaal in harmonie te brengen, om die bandwijdte van de mensheid een beetje dichterbij te brengen voordat jullie in de volgende niveaus stappen. Er is veel waar je mee kunt werken. Onthoud dat je een ritme in het hart hebt en dat is magisch, want jullie zijn allemaal verschillend. Dus deel dat unieke ritme. Deel wat je hart laat zingen, en stap er op een of andere manier in. Weet dat er een sleutel is, want jullie zijn de schepper wezens en dat zijn jullie altijd geweest. Jullie creëren magie direct voor je, doe je ogen open, stuur deze prachtige energie naar buiten. Dan zeg je: “Wat gebeurde daar? Ik weet niet wat ik hier moet doen.” Dat komt omdat jullie het idee niet krijgen dat jullie dat eigenlijk schiepen op die manier. Dus, we zeggen jullie om iets echt moois te scheppen en echt groots.

Geef Dank voor Wat je Hebt
Creatieve energie zal een lange weg maken, nu, omdat zoveel mensen in vrees zijn gewikkeld. Het is bijna alsof de creatieve energie niet wordt gebruikt, dus spring naar hier en schep iets magisch dat gebeurt terwijl iedereen druk is. Kijk hoe veel energie achter je blijft omdat je magnetische golf, die eerder de gravitationale golf werd genoemd, je hart op nieuwe manieren zal openen. Jullie beginnen samen te gaan met de elektrische golf en met de magnetische golf, omdat je leert hoe je moet denken vanuit het hart en hoe je voelt vanuit het hoofd. Ja, dat is moeilijk voor je. Met de terugtrekkende golf op Aarde hebben jullie gelegenheden om de dingen te zien vanaf een geheel ander perspectief. We hopen dat jullie daarvan genieten en dat je even neemt en het grootste ding doen dat je kunt doen: geef dank voor dat wat je hebt. Geef dank voor alles dat je om je heen ziet, en geef dank om iemand te zijn, een van de deelnemers en help om deze wereld van jullie te veranderen. Kijk ernaar als je dat meeneemt naar het volgende niveau.

Jullie zijn magische wezens, dus neem dat en geef het weg. Weet dat telkens als je iets aanraakt je bedoeling stuurt, liefde of energie naar buiten stuurt, jullie die deze prachtige stroom van licht sturen, die in staat zijn om iemands hart te raken met je liefde. Jullie zijn er meesters in, ieder van jullie. Houd het grote werk vast, lieve mensen. De energie is begonnen en nu zullen we zien waar het jullie naartoe meeneemt.

Het is met de grootste eer dat we jullie vragen om elkaar te behandelen met respect telkens als je dat kunt. Koester elkaar bij elke gelegenheid en vergeet niet om samen goed te spelen. Ik ben Elrah van de Ritmische Dienst en ik houd van jullie.
Espavo dear ones.

Steve Rother en de groep

Het word Espavo is een vroege Lemurische begroeting: “Thank You for Taking Your Power”   “Dank je omdat je je kracht opneemt.”  


vertaald: winnyd@stralendetoekomst.nl