De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 11 mei 2017

Snuffelhoekje


Lieve mensen,

Deze week hebben wij weer enkele boeken, uit onze steeds kleiner wordende privé collectie, aan het snuffelhoekje toegevoegd. Natuurlijk zijn deze boeken allemaal gebruikt, wat niet wegneemt dat het merendeel er nog prima uitziet.

Omdat we nog steeds een aantal boeken hebben die we met jullie willen uitwisselen, blijft het nog een tijdje mogelijk om deze van ons over te nemen.

Daarom nodigen wij iedereen uit om nog een keer door het snuffelhoekje te gaan om te zien of er nog iets bij zit waar uw belangstelling naar uit gaat.

Het is voor ons moeilijk om voor iemand anders te bepalen wat een boek voor iemand waard is en/of iemand financieel gezien in staat is om een boek over te nemen. Daarom hebben wij besloten om jullie zelf, doch in alle redelijkheid, de waarde van een boek te laten bepalen. Daarbij komen natuurlijk wel nog de verzendkosten, die bij het boek vermeld staan.

Gezien dat het om een privé collectie gaat, hebben wij van elk boek maar één exemplaar, dus weg is weg.

Hartegroet, Ine & Martien