De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 20 november 2016

Liefdevolle Herinnering aan: Wat te Doen / Geplaatst 20 november 2016

Liefdevolle Herinnering aan:  
Wat te Doen
Geplaatst 20 november 2016

Het geheugen van ons mensen, ons als Goddelijke kinderen hier op de planeet Aarde, we vergeten wel eens wat of zelfs heel veel of iets qua hoeveel van ertussen in en we hebben soms behoorlijke vermissingen in ons geheugen, met betrekking tot het opslaan van het beleefde en het ervaren Leven op de Aarde.

Ik spreek uit eigen ervaring en ondervindingen. Bijvoorbeeld, je draait je hoofd om en je weet niet meer wat je wilde gaan doen, helemaal weg, gewoon vertrokken. Het meeste komt wel weer terug, maar ook dingen niet, laten we het maar dingen noemen.

Heel veel werken al mee aan, ieder op zijn manier aan dit prachtige gebeuren op Gaia. Wakker geworden mensen. De een leest er heel veel over in boeken of op het internet en doet daar innerlijk werk mee en een ander is meer actief, brengt berichten of boodschappen over. Ik zou willen zeggen gelukkig wordt er al veel ondernomen en doorgegeven.
Hoera voor dat.

Ik heb zo mijn eigen rituelen om bij te dragen, ik denk dat veel dit doen en hebben. Ik stel ook vragen aan de Hogere Contacten, bijvoorbeeld je persoonlijke gids, of je kunt ook door een team worden begeleid of een engel of een meester, of door een dierbare aan de andere kant of je bent een channelaar. Alles is mogelijk.

Mijn vraag die ik maar bleef herhalen was en is: Wat te doen en hoe, eigenlijk wat nog meer te doen, welke actie te ondernemen ?
We willen zo graag.

Kwam het antwoord: herlees de berichten? Dat was ik al af en toe aan het doen, maar…

Volgende vraag: welke berichten?
Antwoord: van de Moeder en van de Vader, die Één zijn, de berichten die je hebt uitgeprint voor jezelf.
Dat waren er gelukkig niet zo heel veel, maar wel een aantal.

Wat ik heb gevonden is om te delen voor te helpen met het liefdevol herinneren.

De Goddelijke Moeder

Welkomstgesprek vooraf en dan wordt Moeder welkom geheten. Mooi.
Moeder beantwoordt op haar manier een vraag en er komt een hele
goede uitleg en dit is een deel ervan om aan te geven waar het doen om gaat.

Nu, wie draait de ontstekingssleutel om? Het is niet louter Ik, Ons. Het zijn niet louter de Aartsengelen of waar jullie naar refereren als Mijn Gezelschap van de Hemel. Het zijn niet louter jullie sterren broeders en zusters, het is zelfs niet louter Gaia zelf. Jullie hand is op de ontsteking net zo duidelijk als dat de Mijne dat is. En de energie om die sleutel om te draaien is Liefde. Het is het altijd geweest, en dat zal het altijd zijn. Dit gaat nooit veranderen.

Dus jullie houden niet van de gruweldaden. Jullie houden wel van de goddelijkheid in het collectief. Jullie leggen opnieuw vast wie jullie zijn en wie zij zijn, jullie houden van hen in/naar heelheid. Doen jullie het alleen? Zeer zeker niet. Dat is waarom ik jullie overstroomd heb met mijn energieën en mijn geschenken! Omhels de goedgunstigheid. 

Sta de golven toe. Als je moe bent, kom naar de ondiepe wateren. Laat Mij je vasthouden en je baden en je wikkelen in mijn mantel van blauw.

Maar, lieve harten, mijn geliefden van de Aarde, van Gaia, dit is een collectieve actie. Het is als een collectieve ascentie. De actie, de beweging, is ieder rijk, wij allemaal, inclusief jullie zelf. Jullie zijn de dapperste van de dappere, de meest vastberaden, de meest toegewijde, de meest standvastige, en jullie zijn uitdagingen onder ogen gekomen die legendarisch zijn. Maar wij doen dit gezamenlijk. Ik doe het niet voor jullie. Ik doe het met jullie.

De aartsengelen, de meesters, als een groep, zijn naar voren gekomen om Mij te helpen, om jullie te onderwijzen in deze verschuiving. Jullie gidsen, de koninkrijken, jullie sterren broeders en zusters, er is niet één element of één groep waar jullie zelfs van kunnen dromen, laat staan vanaf te weten, die niet hier precies bij jullie staan.

En als je wenst er op deze manier aan te denken, al onze handen zijn op de ontstekingssleutel. Jullie die de meest toegewijde en trouw zijn - en dit is geen oordeel, het is een reflectie van hoe jullie toegewijd en gedreven en gefocust zijn geweest in jullie levens - jullie zijn gereed om te gaan, niet louter heen en weer vliegend door het portaal.

Dus ik wenk naar jullie om de Liefde voort te roepen, niet voor de weerzinwekkende handelingen, maar voor de vonk van goddelijkheid die Ik geboren heb in elk en iedereen van jullie.

Een Uur met een Engel - 22 Juli 2014 De Goddelijke Moeder
Suzanne Maresca, Steve Beckow, Linda Dillon


En van Vader, een Brief uit de Hemel

Wat Je Te Doen Staat
Heavenletter 934
Gepubliceerd op: May 12, 2003

God zei:

Een afdwaling van grootheid is enkel een afdwaling. Het is geen afwezigheid van grootheid. Dat grootheid uit je zicht is geweest betekent niet dat het er niet is. Dat je niet gelooft aan de kracht binnenin jou, betekent niet dat je het niet hebt. Het betekent dat je het nog niet hebt gezien of goed gezien.

Maar toch heb je er glimpen van gehad, want je hebt een vermoeden dat wat Ik zeg waar is. Er is een flard van twijfel in je ongeloof. Zelfs 1% van God zijn kracht is inderdaad krachtig.

Je weet al dat je krachtig genoeg geweest bent om pijn voor anderen te veroorzaken. Een bruusk woord van jou is genoeg geweest om anderen te laten beven. Je kan een ander zijn/haar hart naar beneden drukken of je kan het optillen. Je hebt de kracht om anderen gelukkig te maken niet ten koste van jezelf. En nu zal je er meer van doen.

Breng in praktijk het gelukkig maken van anderen.

Al is het maar voor een moment, laat hints van geluk vallen. Help anderen te vermoeden dat er iets van de moeite waard naderbij komend is binnenin hen ook. Je bent krachtig genoeg om een boodschapper voor Mij te zijn. Waarom zou je kleine berichten sturen wanneer je net zo goed grote kunt sturen? Je vind het niet erg om Mijn boodschapper te zijn, is het? Het is een geweldig genoeg ding om een bezorger van God te zijn.
Je zult geen meer geweldig vinden.

Wees snelvoetige Mercurius vandaag en wikkel Mijn berichten om de wereld heen. Ik heb een bericht van Liefde in jouw hart laten vallen en het zit daar. Wanneer je Mijn boodschappen van Liefde achterhoudt voor een ander, houd je het voor jezelf achter. Waarom zou je dat doen? Waarom zou je jezelf een van de grootste plezieren van het Universum ontzien?

Denk er maar aan. Je bent in een positie om licht te geven aan het hart van een ander. Je bent een lichtdrager. Licht is makkelijk te dragen en makkelijk te verspreiden. Het licht in jouw hart zal een ander doen laten fonkelen wanneer je jouw licht niet opgesloten houd. Het licht is ongelukkig wanneer het teruggehouden wordt.

Wanneer je aversie voelt om anderen gelukkig te maken, ben je wars om het Licht zijn vrijheid te geven? Het licht in jouw hart is niet voor jou om te houden, het is niet bedoeld om daar opgeslagen te worden.

Je hart is een tussenstation. Jouw hart is een afleverpunt. Koeriersbedrijven wachten niet op dat mensen hun pakjes komen ophalen. Ze leveren af. Zwaar en volumineus zijn de pakketten die ze afleveren.

Het Licht dat binnenin jou is om te geven, weegt niets en neemt geen ruimte in. En toch, wanneer je aflevert, voel je je verlicht. Jouw hart verheft zich. Je hoofd draait in de rondte van geluk. Je wordt minder vol met gedachten en meer vol van hart. Is het niet geweest dat je hoofd overactief was en jouw hart terughoudend?

Genoeg van het verbergen van Mijn Licht binnenin jou. Ik heb Licht in jouw hart geplant met een reden. Het is niet om te bewaren voor betere tijden. Er zijn geen betere tijden. Je bent een beweger van Mijn Licht. Je hebt genoeg tijd gehad om er over na te denken. Nu begin met het te bewegen.

Je bent als een duiker op een hoge duikplank. Hij blijft een soort steun zoeken om te springen, maar stopt zichzelf iedere keer. Je bent als een nies die je aan voelt komen maar er helemaal niet uit komt.

Wees volwaardig met licht vanuit jouw hart vandaag. Dit is geen persoonlijk iets waar Ik over spreek. Het is Mijn Licht binnenin jouw dat aan jou is om te delen. Vandaag zal je harten tellen. Moedig je eigen hart aan. Durf Mijn Licht te schijnen waar je ook maar gaat en wat je ook ziet.

Laat Mijn Licht gelijklig terechtkomen op het universum van de harten van de mensen.

Vertaald voor Wakkere Mensen