De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 23 november 2016

Jezus: God, Schepping, Bron het Universum, staan altijd aan jullie zijde. / 22 november 2016 via John Smallman


God, Schepping, Bron het Universum, staan altijd aan jullie zijde.
22 november 2016 via John Smallman

Aangezien jullie, fantastische Lichtdragers en Lichtwerkers zich steeds meer bewust worden, ontwaakt de mensheid! Er is geen mogelijkheid dat dit goddelijke proces zichzelf zal omkeren of stil zal vallen, jullie gaan wakker worden puur omdat jullie er collectief voor hebben gekozen om dit te doen. Wat jullie in beweging hebben gezet, met een enorme hulp van hen in de spirituele rijken, is niet te stoppen, dus verheug jullie, in de wetenschap dat al jullie twijfels en angsten volkomen ongegrond zijn, en blijf doorgaan met het herformuleren van jullie intentie liefdevol te zijn in absoluut elk moment, ongeacht de situaties of van interacties waarin jullie bezig zijn. Liefde verandert alles, dus wees liefdevol, en neem in verwondering waar wat er gebeurt.

Er is bijna niemand op Aarde die niet de krachtige goddelijke energie instroom voelt  en ervaart dat die zich nu dagelijks intensiveert. Echter, velen hebben het gevoel dat er niemand is met wie ze hierover kunnen praten, ze houden zich stil, omdat ze zich verward voelen en een beetje angstig, uit vrees dat anderen suggereren dat ze misleid zijn of zelfs op het randje van krankzinnigheid. Daarom, jullie die dit lezen, en de diverse veelheid van andere opbouwende en inspirerende gechannelde boodschappen die binnen stromen om te worden gedeeld en gedeeld, laat zien dat je bewust en open bent zodat anderen zich veilig voelen in jouw aanwezigheid, veilig genoeg om te beginnen met het delen van hun onverwachte en aangrijpende ervaringen. Ervaringen die ze wanhopig willen delen, en dat zal jouw uiteraard inspireren. Jullie zijn allemaal één, dus delen is een aspect van jullie ware aard, een steeds voortdurend aspect in constante stroom. Stel je er voor open , laat het toe, en voel de vreugde, het geluk dat het delen loslaat in je bewustzijn.
 
Gods wil voor de hele schepping is oneindige en eeuwige vreugde! Echter, zoals jullie goed weten, hebben jullie de vrije wil. Vrije wil is de vrijheid om ervoor te kiezen om jullie harten te openen om de liefde binnen te laten of om het openen van jullie harten uit te stellen, dus het tegen te houden, voornamelijk omdat jullie bang zijn dat jullie waardeloos of onaanvaardbaar zijn. Dat is precies wat het betekent, de keuze om open of gesloten te zijn, niets anders. Als jullie de liefde toelaten in jullie, veranderd het leven  en vreugde vervult jullie, ongeacht je situatie. Ja, de liefde kan intense vrede en vreugde brengen, zelfs als jullie in een situatie van pijn, angst en lijden zijn, en in staten zoals die jullie de kracht en de moed geven om verder te gaan en door die tijdelijke toestand.

Jullie weten allemaal diep in jezelf, dat Liefde alles is wat Echt is, dat al het andere illusie en tijdelijk is, maar vanwege jullie ervaringen van pijn en lijden als mensen, hebben jullie geleerd om jullie harten af te sluiten of te blokkeren uit angst voor verdere pijnlijke ervaringen. De menselijke conditie voorziet jullie allemaal met zeer pijnlijke situaties, dus probeer te onthouden dat jullie, uit jullie eigen vrije wil ervoor kozen om het leven te ervaren als een mens, en alles wat dat met zich meebrengt. In dat herinneren is de uitgang, de weg naar vreugde en vrede als jullie de keuze maken om te vertrouwen en liefdevolle te zijn. Er zijn verrassend velen onder jullie die zich dat hebben herinnerd en die ervoor gekozen hebben te vertrouwen en zich alleen bezighouden met liefde, en er zijn maar weinig onder jullie die niet persoonlijk iemand kennen die dit heeft gedaan, en die bijna constant liefde in actie toont. Besef, in plaats van naar hen te kijken en te denken "Wow, ik zou dat niet kunnen doen", dat je dat zeker KUNT! Je hoeft alleen maar te kiezen en de intentie hebben om dit te doen. Het is makkelijk. De moeilijkheid ligt in jouw perceptie dat het moeilijk is. Die perceptie is door angst gedreven, en onwerkelijk!

Het enige wat je hoeft te doen is het maken van de intentie, 's avonds voor het slapen gaan, en opnieuw bij het ontwaken, en blijf de intentie steeds opnieuw verklaren aan jezelf, in stilte, 's nachts en 's morgens en wanneer het zich voordoet tijdens de dag, totdat, misschien wel vrij plotseling, je merkt dat jouw hele levenservaring ten goede veranderd. Wanneer dat gebeurt, wat het meestal zal doen, kleineer dan zeker niet jouw inspanningen door ze te verwerpen door te zeggen dat jouw ervaringen van jouw beter leven, je humeur, je eten te wijten zijn aan de verbetering van jouw intieme relatie omdat jouw partner is veranderd, of het weer! Al die veranderingen zijn te wijten aan je intentie en jouw beslissing ze op te volgen. Vergeet niet, intentie vereist actie. Die actie kan fysiek zijn, zoals in hoe jullie je verhouden tot mensen en situaties, maar het is te wijten aan de intentie die jullie vasthouden. Wanneer jullie een dergelijke intentie maken, zullen allen in de spirituele rijken jullie steunen en aanmoedigen, jullie zijn nooit alleen, maar voor veel mensen lijkt het erop dat jullie dat zijn. Wij zijn altijd met jullie, en wij zullen jullie helpen als, en alleen als jullie ons uitnodigen om dit te doen.

Dat betekent dat jullie al jullie verwachtingen moeten loslaten over hoe het zal plaatsvinden. Jullie zijn, als mensen, zo gewend om dingen te doen op jullie eigen manier, en een plan volgen dat suggereert dat logica en rede de weg vooruit is. Maar als jullie terugkijken op jullie levens kunnen jullie veel gevallen zien waarin dingen niet uitpakten zoals jullie ze hadden gepland en gehoopt hadden te zien. Dit was over het algemeen te wijten aan angstige ego impulsen of emoties die jullie aanmoedigen om iets ongeschikt te doen, misschien manipulatief of niet helemaal eerlijk, wat in plaats daarvan leidt tot falen en teleurstelling, maak de intentie voor een resultaat, en geef je vervolgens over aan Liefde. Als jullie je alleen liefdevol bezighouden ervaren jullie rust, tevredenheid , ook al is de uitkomst die het gevolg is van jullie intentie heel anders dan wat jullie kozen om je  voor te stellen dat het zou zijn.

Er is alleen het NU! Dus wat jullie plannen zal misschien niet passen in dat goddelijke tijdsbestek. Maar als jullie, het Universum, Bron, God, toelaten, heeft een manier van perfect begrijpen wat jullie werkelijk wensen, en brengen die in jullie leven. De weg naar dat resultaat is vaak heel anders dan wat je verwacht. Dus, als je een uitkomst hebben gekozen die jullie graag zouden zien, terwijl jullie doorgaan met normaal menselijk leven, maak het mogelijk voor onverwachte gebeurtenissen of situaties om zich voor te doen, en in plaats van hen te veroordelen als misstappen of fouten, ga liefdevol met hen om, als goddelijke mogelijkheden die met veel liefde zijn voorgelegd aan jullie om jullie te helpen jullie doelstellingen soepel en veel te bereiken gemakkelijker te bereiken dan jullie op afstand voor mogelijk hadden gehouden.

God, Schepping, Bron, het Universum, is altijd aan jullie zijde. Vertrouw, sta toe, en ervaar de waarheid van dat.

Jullie liefhebbende broeder, Jezus.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl