De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 20 november 2016

JEZUS: Er is GEEN AFSCHEIDING! ALLES - al het bewustzijn, al het leven, al het gewaarzijn - is EEN. /19 november 2016 / door John Smallman


JEZUS:
Er is GEEN AFSCHEIDING! ALLES - al het bewustzijn, al het leven, al het gewaarzijn - is EEN.
19 november 2016 / door John Smallman

Zoals allen in de spirituele rijken jullie vele, vele, in feite, ontelbare keren hebben verteld, is er geen scheiding. Er is slechts God, Bron, het Veld van Goddelijke Liefde, waarin de hele schepping eeuwig en eindeloos creëert - er is geen begin of einde, er is alleen nu - harmonieuze en extatische muziek, om een allegorie te gebruiken. . . symfonieën, concerten, sonates, koormuziek, opera's, musicals, popsongs, romantische liedjes. . . iedere vorm van muziek die, van nature, liefde in actie is. Vergeet niet, Ik gebruik muziek alleen als een allegorie, en ik gebruik muziek omdat iedereen resoneert met muziek in een of meer van haar vele en gevarieerde vormen. Muziek is EEN. Het vraagt perfecte samenwerking, acceptatie en harmonieuze overeenstemming tussen uitvoerende en een intuïtief weten en begrijpen dat hen bindt, zodat de muziek uit hun hart stroomt, direct en zonder na te denken of inspanning .

Dus, om te herhalen, Er is GEEN AFSCHEIDING! ALLES - al het bewustzijn, al het leven, al het gewaarzijn - is EEN!

Binnen de illusie is dit vergeten, hoewel er door de eeuwen heen een paar zich van dit bewust zijn geworden, en hebben geprobeerd om deze kennis op grote schaal te delen. Maar al heel snel zijn hun gedeelde inzichten beschadigd geraakt, omgeleid en schromelijk verkeerd geïnterpreteerd. Kerken, religies, overtuigingen, politieke systemen, en harde regulerende systemen zijn vervolgens ingesteld door degenen die jullie wilde overheersen om juist dat te doen. Nu die onrechtvaardige en volkomen corrupte systemen instorten als de verrotting en verderf binnenin hen begint het te vreten aan hun fundamenten, funderingen zo diep begraven binnen de collectieve psyche van de illusie dat ze niet eens kunnen worden benaderd, laat staan gerepareerd. Enorme veranderingen zijn stevig aan de gang die onvoorstelbare voordelen voor alle vormen van leven zal brengen die op dit moment zijn genesteld binnen jullie illusionaire realiteit, waar de overleving afhankelijk is van de fysieke of invloedrijke kracht en de bewuste intentie om er gebruik van te maken voor dat belangrijke doel.

De mensheid is eeuwenlang schijnbaar begraven geweest in een onwerkelijke wereld van wantrouwen, verraad en conflict, terwijl men op hetzelfde moment op zoek was naar de uitgang. Iedereen lijdt ongeacht hoe rijk, gezond en krachtig ze lijken te zijn, want uiteindelijk sterven allen, met achterlating van alles wat ze hadden opgebouwd als zij hun fysieke vormen neerleggen. Er is geen ontkomen aan, iedereen sterft, en omdat jullie zijn gaan geloven dat het sterven terminaal, het einde, de afgrond is waarin alle in het niet-bestaan zullen vallen, is het angstaanjagend.

Echter, is er absoluut geen reden om te vrezen! Angst is van de illusie, het is onwerkelijk. Jullie hebben de illusie geconstrueerd om afscheiding van de Bron te ervaren, en voegde verschillende 'apps' toe om de illusie aan te vullen en te voorzien van een intens gevoel van de werkelijkheid terwijl jullie er doorheen surfde als belichaamde mensen. Als mens vind je de verscheidenheid aan opties die het biedt overweldigend, en jullie kleine en ernstig beperkte hersenen, via welke jullie je bezighouden met de illusie, kunnen dit niet aan. Hoe krachtig en intelligent jullie lijken te zijn, volledig begrip van de illusie gaat volstrekt aan jullie voorbij. Het antwoord op dit dilemma is natuurlijk om te ontwaken. En dat is precies wat er nu gebeurt over de gehele wereld.

Jullie taak, als degene die deels ontwaakt zijn, is jullie briljante licht te blijven hoog houden, en deel te nemen aan elke interactie met elkaar - en maak hier geen uitzonderingen in - door middel van jullie ware, goddelijke en onveranderlijke natuur - Liefde. Alle bewuste wezens zijn pure Liefde. Er is niets anders, maar wel binnen de illusie die jullie collectief kozen om die kennis van jezelf te verbergen omdat het onmogelijk zou zijn je voor te stellen of de afscheiding te ervaren terwijl je weet dat je de liefde bent, en alleen Liefde.

Liefde is nu aan het ontwaken in het hart van ieder mens, en als het dat doet, wordt alle begraven of ontkende emotionele bagage die je hebt gedragen, naar de oppervlakte gebracht, en barst uit in je bewustzijn om te worden losgelaten. En dit kan, en is vaak schokkend zijn voor jullie. Probeer niet om het te blokkeren, dat verhoogt enkel jullie pijn en lijden. Laat het toe, observeer, biedt het liefde aan, en laat het los! Dat is alles wat jullie hoeven te doen. Als jullie dat toestaan zullen jullie misschien merken dat je "snikkend je hart uitstort," maar snik, huil, en kijk hoe het oplost, waardoor je een enorm gevoel van vrijheid krijgt. Het begraven houden heeft enorme energie geëist die jullie fysiek en emotioneel heeft afgetapt.

Als jullie het loslaten zullen jullie merken dat jullie je versterkt en veel meer in leven voelen, in feite gevuld met veel enthousiasme om gewoon te zijn, met een enthousiasme dat geen bron lijkt te hebben, geen reden, geen aanleiding. Nou, dat is natuurlijk, jullie natuurlijke staat.

Als jullie Liefde laten opkomen in jullie bewustzijn en daar verblijven in ieder moment, verandert jullie hele levens ervaring. Zorgen en angst vallen weg, want er is niets om hen te bekrachtigen, en jullie realiseren je dat jullie niets nodig hebben in dit moment van nu! Er is alleen nu, en dat wordt oogverblindend duidelijk. Jullie zullen versteld staan van de enorm toegenomen energie die voor jullie beschikbaar is geworden. Niets dat jullie hoeven te doen om te voldoen aan jullie menselijke verantwoordelijkheden zal jullie overweldigen of vermoeien, jullie leven zal krachtig en op een prettige manier stromen, en de eventuele problemen die zich voordoen zullen worden behandeld met liefde, bekwaam, en wijs, zonder conflicten of een gevoel van angst, omdat jullie weten dat jullie goddelijk worden verzorgd in elk moment.

Zelfs degenen van jullie die ziek zijn, ongeacht in welke vorm of op welke manier jullie ziekte zich uitdrukt, zullen verhoging van vrede en acceptatie vinden van wat zich opbouwt binnenin jullie als het bewustzijn groeit en intensiveert, dat waar jullie zijn op dit moment precies is waar jullie voor hebben gekozen te zijn, en dat vanaf hier en voorwaarts jullie constant en meest liefdevol ondersteund worden terwijl jullie doelbewust en krachtig in de richting van uw bestemming gaan - jullie ontwaken naar Liefde, in het bewustzijn van jullie eenheid met de Bron, van jullie eeuwige Aanwezigheid binnen God. Waarlijk, onvoorstelbare vreugde wacht jullie allen.

Jullie liefhebbende broeder Jezus.

https://johnsmallman2.wordpress.com

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl