De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 25 november 2016

“In Je Authorisatie Lopen” / 23 November 2016 / Jenny Schiltz

“In Je Authorisatie Lopen”
23 November 2016 / Jenny Schiltz
  
Eergisteren terwijl ik aan het ontwaken was, zag ik zeer duidelijk in mijn geest een metalen ronde deur, met heel veel markeringen. Ik werd mezelf gewaar voor de deur te staan en terwijl ik daar stond te wachten totdat het zich opende hoorde ik duidelijk “houd je hand er tegenaan”. Lachend tegen mezelf en me een klein beetje dom voelend, plaatste ik mijn hand in de gladde plek en de deur opende zich. Ik stond daar verrast en een klein beetje in shock, terwijl ik me realiseerde dat ik keek naar een observatiedek van een schip. Ik liep naar binnen en was blij om mijn hoogste aspect te zien die door de grote ramen naar buiten keek. Zij wenkte mij naar haar toe en ik keek uit het raam naar een prachtige Aarde onder ons, en was gewoonweg verbijsterd over het enorme aantal schepen in de lucht.


Ik vroeg haar of de schepen daar waren voor een massale landing, zoals ik een paar posten gezien had die zeiden dat landingen aanstaande waren. Zij schudde haar hoofd en vertelde me dat dat niet het geval was, dat een massale landing angst, paniek en totale chaos zou teweegbrengen. Waarvan niets voordelig is met het helpen van mensen om vrij te breken van de controle matrix. Zij zei echter wel, dat steeds meer contact wordt gemaakt, maar op een individuele en groep basis. Dit kan in dromen, meditaties en reizen komen. Dat mensen zich eenvoudig moeten openen om te ontvangen en hun logische denken weg moet zetten, hetgeen tussenbeide kan komen met het contact. Op het moment dat je zegt, “Ik verbeeld me dit” of “Het is niet echt”, eindigt de ervaring. Ik vertel mijn cliënten die dit doen om hun denkende geest te vertellen dat zij aan het spelen zijn wanneer zij in meditatie gaan, omdat jezelf toestemming te geven om te spelen kan helpen het logische denken te stoppen van de ervaring te oordelen.

Terwijl wij aan het praten waren, kwamen Sananda en een paar andere Geascendeerde Meesters de ruimte binnen. Zij legden aan mij uit dat wij in een kritieke tijd zijn. Te velen raken verloren in de “Verlosser” verhalen. Dat het geloof dat schepen af zullen dalen om ons te redden niet anders is dan het geloof in de Christelijke Verlossing. Deze beide verhalen zijn ontworpen om de verantwoordelijkheid te nemen van het repareren van onze levens uit onze eigen handen. De diepe waarheid is dat alleen wij onszelf kunnen redden. Elkeen van ons moet doen wat het neemt om onszelf te redden, wat het ook is dat dat voor ons betekent. Een ander deel van het “verlosser” verhaal dat wij aan het uitspelen geweest zijn, is het geloof dat wij een ander kunnen redden. Te velen kwellen zichzelf met te proberen een ander te redden ten koste van zichzelf. Het werd uitgelegd dat wij een ander niet kunnen veranderen, maar wij kunnen wel het voorbeeld zijn. Wij kunnen een andere weg/manier laten zien, maar wij moeten ieder persoon diens individuele keuze eren. Sananda legde ook uit dat ieder persoon getest wordt gedurende deze tijden. Kunnen wij ons licht vasthouden in het aangezicht van chaos en tegenslag? Kunnen wij uit een plaats komen van geen-oordeel en met dat aldus te doen, waarlijk het voorbeeld zijn?

Het meest belangrijke dat zij aan mij uitlegden is, dat ieder persoon in diens eigen kracht moet lopen, hun eigen soevereiniteit. Om de wandelende meester te worden betekent in de kern te begrijpen dat JIJ degene bent die je leven het meest beïnvloedt. JIJ bent de schepper van je eigen bestemming. Te denken dat een ander controle over je leven heeft is je macht weggeven. Kunnen wij in het aangezicht van een verbrokkelende werkelijkheid de focus op onze eigen groei, ons eigen meesterschap handhaven? Zij legden uit dat het nooit meer belangrijk geweest is om onszelf te autoriseren om de hoogste versie van Zelf in ieder moment te zijn.

Er was een urgentie aan deze boodschap. De dingen gaan door met zich te ontvouwen, waarheden worden onthuld die het potentieel hebben om een grote verontwaardiging/ontzetting binnenin ons en het collectief te triggeren. Het is aan elk van ons om gecentreerd, gebalanceerd en liefdevol te blijven. Het is aan elk van ons om op het pad van herinnering wie wij zijn door te gaan, als de wereld ontwaakt uit een lange diepe slaap.

Aan het einde van de bijeenkomst, werd aan mij verteld dat er lichamelijke opwaarderingen aankomen  die van ons zouden vereisen om meer te rusten en om ieder gereedschap te gebruiken die wij geleerd hebben om door de volgende fase heen te gaan. Ik keerde terug van deze ongelooflijke bijeenkomst, om mezelf gedurende een paar dagen onderuit gehaald gewaar te worden met de opwaarderingen die zo intens waren dat zij mij herinnerden aan wat ik in 2014 ervaren had. Deze keer echter, wist ik dat aan de andere zijde van de maagpijnen (explosies), lichamelijk kwalen en huiveringen een enorme grote sprong in frequentie en een grotere duidelijkheid zou zijn.

Ik hoop dat deze boodschap jullie goed en lopend in jullie meesterschap en herinneringen vindt, dat niemand meer krachtig in jullie leven is dan jullie zelf. Dank je wel aan allen die deze transmissies lezen, delen en ondersteunen.

Jenny

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

©2016 - Jenny Schiltz - Channeling the Masters - https://channelingthemasters.wordpress.com/

 If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including all the links above and the link to this original post. Thank you.

**As with all information we receive regarding the ascension process, discernment is necessary. If you read or hear something and it does not resonate, simply let it go and find what makes your soul say YES! **