De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 21 november 2016

Hilarion / 20-27 November 2016 / Marlene Swetlishoff

Hilarion
20-27 November 2016 / Marlene Swetlishoff

 Geliefden,

De aanpassingen van de mensheid blijven plaatsvinden omdat er veel mensen zijn die niet in staat zijn om de schok van de grote verandering die heeft plaatsgevonden voor hun ogen te accepteren. We kijken met belangstelling als mensen aangespoord worden tot actie. Echter, de meerderheid van de mensen in hun land hebben een keuze gemaakt en dat is de verandering die nu wordt uitgevoerd. In dit geval, doen zij, die protesteren en bewegingen starten, dit dus zonder rekening te houden met het feit dat er een meerderheid van de burgers van hun land was, die bleek te hebben gestemd voor de kandidaat wiens taak het nu is de grote verantwoordelijkheid van het hoogste ambt te dragen van het land, in dienstbaarheid van de mensen van hun land, als gevolg van het verkiezingsproces.

Het is een ontkenning, in zekere zin, van alles dat hun land voor staat, maar dit zijn veranderende tijden, ontwakende tijden, en soms gebeurt ook het ontwaken op een onbeleefde en grimmige manier en dat is wat er nu gebeurt. In de tussentijd overspoelen de kosmische energieën de atmosfeer van de Aarde en iedereen op haar. Deze energieën zijn enorm aan het toenemen in hun intensiteit en dus alles wat er gebeurt heeft een element van wilde en onstabiele mogelijkheden. En dus, jullie Geliefden, die zijn getraind en voorbereid op deze tijden zijn nu in de positie om de stabiliteit te creëren die zo zeer noodzakelijk is terwijl dit zich afspeelt op het oppervlak van de planeet.


Velen van jullie ervaren meer en meer momenten van extreem geluk, vreugde en gelukzaligheid in jezelf en dit is uitstekend! Dit is een uitstekende manier om jullie licht te laten schijnen - want dit is de frequentie van de nieuwe Gouden Eeuw. Degenen die deze frequenties kunnen handhaven en in stand houden, waardoor ze meer en meer een deel van hun dagelijks bestaan worden, zijn degenen die zijn afgestemd met de Gouden Eeuw mogelijkheid en zekerheid. Degenen onder jullie die dit ervaren, ervaren ook creatieve ideeën en creatieve mogelijkheden. Elke dag is gevuld met grenzeloze inspiratie.

Jullie zijn de voorlopers van dat wat is in de toekomst voor de hele mensheid wanneer iedereen op de planeet in hun basisbehoeften zal zijn voorzien. Zij zullen plotseling deze gelegenheid hebben om hun innerlijke gebieden te verkennen en zij zullen dit proces opwindend en meest bevrijdend vinden. Op jullie wereld op dit moment, zijn er verschillende evolutionaire niveaus binnen het begrijpen van elke persoon en dit is iets dat nog een paar jaar zal voortduren. Het vereist het liefdevolle geduld van iedereen die zich bewust is dat ze een verschil kunnen maken door het handhaven van een rustige, kalme houding als de turbulentie van de energie-effecten plaatsvinden.

Wij van de hogere rijken zijn dolblij om zoveel verschil te zien, nu dat het er echt toe doet, zoveel verschil vindt er plaats als jullie je Licht vasthouden en in jullie Licht staan. We zijn zo trots op elk en ieder van jullie! Aangezien we samenwerken, maken we een prachtige en positief verschil voor het hoogste goed van allen. Jullie planeet zal blijven doorgaan met haar hernieuwing, er zullen veel gebieden van de wereld zijn die zullen veranderen. Het zal niet totaal drastisch veranderen niet overal maar in bepaalde gebieden van de wereld, zullen er continue veranderingen zijn, zullen er land massa's zijn die in zee zinken en zullen er land massa's zijn die oprijzen.

Er is geen tijdschema voor deze gebeurtenissen, het zal gebeuren wanneer het zich voordoet. Nu vinden alle veranderingen in principe plaats als wat wordt gezien als een 'normale' manier waarop. Anders dan de gebeurtenissen van de afgelopen weken, blijven de veranderingen op een manier doorgaan die niet in twijfel wordt getrokken of weerstaan worden op wat voor manier dan ook. Blijf doorgaan met in goede moed te zijn; blijf doorgaan de hogere gevoelens van vreugde, geluk en zaligheid te bevorderen. Dit is zeer gunstig voor iedereen in jullie werkgebied en invloed, en binnen de waarschijnlijkheid en mogelijkheden van alle planeten.

In de buitenste atmosfeer van jullie planeet, wordt de ruimte overladen met observerende galactische bezoekers die met ingehouden adem wachten om te zien hoe en wanneer de mensheid collectief hun hogere doel en de reden voor zijn komst naar de aarde in deze tijden herinnerd. Tijdens dit collectieve geheugen evenement, zal dit het tij voor eeuwig naar het Licht draaien en naar dit kijken en wachten wij. We zijn in diepe afwachting - vreugdevolle verwachting om dit te laten gebeuren.

Tot volgende week…

IK BEN Hilarion

2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana 

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl