De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 29 november 2016

Heavenletter 5849 De Drie Musketiers / 29 November 2016

De Drie Musketiers
Brief uit de Hemel
29 November 2016


God zei:

Er zijn niet alleen drie Musketiers die Eén voor allen en allen voor één zijn.
Er is een Eindeloos aantal van Musketiers. Niemand is afgescheiden
Het concept van afscheiding is een wereldse bezigheid. Het is niet waar.


Jij, wanneer je verschijnt op de Aarde, bent een individueel. In Waarheid, ben je de Éénheid zichzelf. Daar ben je iedereen. Je bent Één met Al de Afbeeldingen van Mensen, persoonlijk gekend of persoonlijk nog niet gekend

Op een manier, kunnen We zeggen dat je als een individueel lijkt te bestaan, toch dat is een fractie van wat jij bent. Éénheid Alleen bestaat. Jij en Ik zijn Één en dat omvat het. Zoals Wij Één zijn, is er alleen Éénheid.

Jij en iedereen zijn Één en het Zelfde. Éénheid zorgt voor het gehele Universum. Éénheid is beslist geen eenzaamheid. Eenzaamheid is een fragment van jouw verbeelding. Toch hoe sterk is jouw verbeelding.

Zien kan zijn geloven, toch wat je ziet betekent niet dat wat je ziet bestaat zoals je het ziet. Bijzonderheid geeft een indruk, maar Wij spreken over Oneindigheid.

In de Oneindigheid, daar is Éénheid en niets dan Éénheid. De Éénheid is groter dan je kan bevatten. Het is veilig om te zeggen dat Éénheid en Oneindigheid Één en dezelfde zijn, zo uitgestrekt zijn Wij in Onze Éénheid. Jij en jouw broeders en zusters zijn Éénheid. Een bedelaar of een rijk mens zijn aantekeningen. In Waarheid ben jij Één met Al.

Er is Één Ziel en het is van Mij. Ik ben binnen Jou en iedereen.
Één is Één is Één. Één bestaat, Één Prachtige Éénheid bestaat.
God bestaat. Dit is de Onmetelijkheid van de Éénheid.
Éénheid is een reusachtig begrip, maar het kan niet worden geteld.

Telling is lippendienst. Telling is als de triller van een piano. Je vind het leuk. Je vind tellen leuk en trucs doen met getallen. Het is ritmisch.

Getallen hebben een herhaling waar je jezelf in wilt wiegen
Éénheid brengt het Één Hart van het Universum in beweging.

Of in de Hemel of op de Aarde, de Éénheid is. IK BEN. Jij en Ik zijn Één en er niets wat je er aan kunt doen.

Ik ben Grootheid en zo ben jij. Grootheid is moeilijk voor jou om jezelf erin te passen. Je ben bewust dat Grootheid en Onmetelijkheid bestaan. Het is gewoon dat je niet kunt geloven dat je Onmetelijkheid bent. Je denkt dat je jou zelf te goed kent om te geloven dat jij, louter jij, eventueel de Onmetelijkheid van de Éénheid kan zijn.

Natuurlijk, het geval is dat je echt jezelf niet helemaal begrijpt. Je bent in beslag genomen door de individualiteit. Hoe kan jij die graag uitslaapt eventueel de Onmetelijkheid van de Éénheid zijn? Hoe kan jij, zo beperkt als je jezelf ziet, eventueel Oneindigheid zijn?

Herken nu dat je komedie speelt. Je acteert goed. Je bent goed in net doen alsof dat je minder bent dan de Heelheid van het Leven. Je verbeeldt je dat je een toreador bent. Of je denkt dat je een mecanicien bent of een verkoper. Je hebt jezelf een hoop nonsens geleerd . Je gelooft dat Laten we Doen Alsof Werkelijk is, terwijl het niets van dat is. Je koestert uiterlijk vertoon. Je loochent de Waarheid.

De Waarheid is gewoon teveel voor jou om aan te nemen. Je kan er de voorkeur aan geven om een kleine man of mens te zijn. Je weet niet wat je mist. Dat is, je weet het wel, maar je kan nog niet binnenlaten wat je mist.

Iets kan er van jou nodig zijn en je speelt liever mee met het spel. Je houdt jezelf voor de gek voor zo lang als je er mee weg kunt komen. Natuurlijk, je komt er nooit werkelijk mee weg.
Niettemin, je zult jezelf belonen en de wereld belonen. Je zal de Éénheid toejuichen. Je zult je gewonnen geven aan de Éénheid. Je zult aanspraak maken op de Éénheid. Je durft het te zeggen en je durft te erkennen de Essentie van Wie Jij Werkelijk Bent. Je durft op te stijgen. Je durft jouw lied te zingen. Je durft jouw identiteit te verliezen door het aanspraak maken op jouw Identiteit. Saluut aan de Koning.

Iedereen, zoals jij bent de Volheid van de Volheid, hoe kan je zo weinig weten, wanneer in Waarheid, je diep Alles weet wat er te weten valt en meer dan en voorij aan dat.

Vertaald door: Anja
http://heavenletters.org