Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

zondag 27 november 2016

Een Schrijven van de Schepper / 26 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 November 2016 / door Jennifer Farley,
” Geef Jezelf de Ruimte ”Je hebt een keuze, mijn liefste, zoals altijd. Je kunt je verbergen, trillend in angst van alle 'slechte dingen' of van alle pijn die je kunt ervaren. Je kunt 'boos zijn op voorhand' voor al het verkeerd doen die al dan niet zal plaatsvinden. Je kunt jouw tijd doorbrengen met je zorgen te maken over de dingen die misschien nooit gebeuren. Je zou zelfs jezelf kunnen straffen voor fouten die nog moeten worden gemaakt, maar, wat voor soort leven is dat?

Alsjeblieft, lieveling, neem de tijd om na te denken over hoe je jezelf presenteert aan de wereld. Nogmaals, het is jouw keuze om een goed persoon te zijn die erkent dat zij mens zijn en fouten zullen maken, die fouten bezitten. Vraag om vergeving van jezelf en anderen of blijf steken in de negativiteit die je zelf hebt gecreëerd. Je bent menselijk en kwam hier om de menselijke lessen te leren. Gun jezelf de ruimte te zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl