De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 27 november 2016

Een Schrijven van de Schepper / 26 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
26 November 2016 / door Jennifer Farley,
” Geef Jezelf de Ruimte ”Je hebt een keuze, mijn liefste, zoals altijd. Je kunt je verbergen, trillend in angst van alle 'slechte dingen' of van alle pijn die je kunt ervaren. Je kunt 'boos zijn op voorhand' voor al het verkeerd doen die al dan niet zal plaatsvinden. Je kunt jouw tijd doorbrengen met je zorgen te maken over de dingen die misschien nooit gebeuren. Je zou zelfs jezelf kunnen straffen voor fouten die nog moeten worden gemaakt, maar, wat voor soort leven is dat?

Alsjeblieft, lieveling, neem de tijd om na te denken over hoe je jezelf presenteert aan de wereld. Nogmaals, het is jouw keuze om een goed persoon te zijn die erkent dat zij mens zijn en fouten zullen maken, die fouten bezitten. Vraag om vergeving van jezelf en anderen of blijf steken in de negativiteit die je zelf hebt gecreëerd. Je bent menselijk en kwam hier om de menselijke lessen te leren. Gun jezelf de ruimte te zijn.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl