De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 25 november 2016

Een Schrijven van de Schepper / 24 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
24 November 2016 / door Jennifer Farley,
” De Spirituele Gereedschapskist”

9560198

Medeleven, vriendelijkheid, goedheid, empathie en de mogelijkheid om een goed mens te zijn; Dit zijn enkele van de meest krachtige gereedschappen waar jullie,
 als mensen, over kunnen beschikken en ze kunnen nooit van jullie worden afgenomen.  Anderen kunnen invloed hebben op hoe je ze uitdrukt,
maar nogmaals, ze kunnen nooit worden afgenomen.
Vergeet niet; zelfs als jullie gepresenteerd worden met negativiteit is jullie spirituele gereedschapskist met geschenken beschikbaar en klaar voor gebruik op elk moment.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl