Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

dinsdag 22 november 2016

Een Schrijven van de Schepper / 21 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 November 2016 / door Jennifer Farley,
”Laat de rest aan Het Universum over”

897941981-621x414

Er zullen mensen zijn die, ongeacht wat je doet of zegt, er actief voor zullen kiezen om verstrikt te blijven in hun negativiteit. Zij zijn al voor zo lang in die bepaalde ruimte geweest, ze kennen niets anders en geen enkele hoeveelheid vleierij zal hen jouw wereld op een andere manier laten zien. Het is hun veilige ruimte en zij zullen standvastig weigeren om die te verlaten. De wereld en al haar bewoners hebben hen onrecht aangedaan en, o, God, zij zullen ervoor zorgen dat jij het weet!

Zo uitdagend als het is, laat hen zijn. Als ze ervoor gekozen hebben om al hun tijd en energie verpakt in hun 'veilige deken' van negatieve energie te besteden, is dat hun keuze! Blijf hen Onvoorwaardelijke Liefde sturen en ben er verzekerd van, lieverd, je hebt gedaan wat je kon. Laat de rest aan Het Universum over.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl