De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 22 november 2016

Een Schrijven van de Schepper / 21 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
21 November 2016 / door Jennifer Farley,
”Laat de rest aan Het Universum over”

897941981-621x414

Er zullen mensen zijn die, ongeacht wat je doet of zegt, er actief voor zullen kiezen om verstrikt te blijven in hun negativiteit. Zij zijn al voor zo lang in die bepaalde ruimte geweest, ze kennen niets anders en geen enkele hoeveelheid vleierij zal hen jouw wereld op een andere manier laten zien. Het is hun veilige ruimte en zij zullen standvastig weigeren om die te verlaten. De wereld en al haar bewoners hebben hen onrecht aangedaan en, o, God, zij zullen ervoor zorgen dat jij het weet!

Zo uitdagend als het is, laat hen zijn. Als ze ervoor gekozen hebben om al hun tijd en energie verpakt in hun 'veilige deken' van negatieve energie te besteden, is dat hun keuze! Blijf hen Onvoorwaardelijke Liefde sturen en ben er verzekerd van, lieverd, je hebt gedaan wat je kon. Laat de rest aan Het Universum over.

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl