De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 21 november 2016

Een Schrijven van de Schepper / 20 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 November 2016 / door Jennifer Farley,
” Het Podium Staat Gereed”


Het podium staat klaar, de acteurs staan op hun plaatsen, het orkest is gepositioneerd en klaar om met het aanzwellen van de muziek te beginnen, het signaal voor het begin van de 1e Akte. Waar ben jij? Zit je tussen het publiek, achterover leunend kijkend naar wat zich allemaal ontvouwt voor jou? Of ben je op het podium om deel te nemen en het verhaal te bewegen in een andere richting? In de komende weken en maanden zullen jullie een zeer belangrijke beslissing te nemen hebben.

Het is jullie keuze; je kunt stil en rustig blijven, klagen dat "het niet volgens het boek" was of dat "het niet eindigde op de manier waarop jij dacht dat het zou gebeuren" .... of .... je kunt jouw stem toevoegen aan het koor. Jullie kozen ervoor om in jullie geschiedenis te komen op dit grootse en cruciale moment in deze tijd, om verandering te beïnvloeden. Nu is het tijd om in actie te springen, mijn kind. Laat het niet aan je voorbij gaan!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl