Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

maandag 21 november 2016

Een Schrijven van de Schepper / 20 November 2016 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
20 November 2016 / door Jennifer Farley,
” Het Podium Staat Gereed”


Het podium staat klaar, de acteurs staan op hun plaatsen, het orkest is gepositioneerd en klaar om met het aanzwellen van de muziek te beginnen, het signaal voor het begin van de 1e Akte. Waar ben jij? Zit je tussen het publiek, achterover leunend kijkend naar wat zich allemaal ontvouwt voor jou? Of ben je op het podium om deel te nemen en het verhaal te bewegen in een andere richting? In de komende weken en maanden zullen jullie een zeer belangrijke beslissing te nemen hebben.

Het is jullie keuze; je kunt stil en rustig blijven, klagen dat "het niet volgens het boek" was of dat "het niet eindigde op de manier waarop jij dacht dat het zou gebeuren" .... of .... je kunt jouw stem toevoegen aan het koor. Jullie kozen ervoor om in jullie geschiedenis te komen op dit grootse en cruciale moment in deze tijd, om verandering te beïnvloeden. Nu is het tijd om in actie te springen, mijn kind. Laat het niet aan je voorbij gaan!

~ De Schepper ~

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl